Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldüandroid güncellemesi yapılırken oluşan hata...
restart istiyor... indirme bitince restart edip gelirim tekrar. valla hakkınızı nasıl öderim çok çok sağolun..
bilgisayarda az çok iyiyimdir de telefonda hiç böyle bişey gelmedi başıma... kusura bakmayın sizi de yoruyorum gerçekten..
restart istiyor... indirme bitince restart edip gelirim tekrar. valla hakkınızı nasıl öderim çok çok sağolun..
bilgisayarda az çok iyiyimdir de telefonda hiç böyle bişey gelmedi başıma... kusura bakmayın sizi de yoruyorum gerçekten..
ilginç bir olay yaşadım şuan....
yaklaşık 2 saat telefonu kapatmaya çalıştım..(kapanıp anında açıldı sürekli)
ve en az 30 defa Fastboot ekranına aldım.. bekledim bilgisayara bağladım vs. en sonunda buraya yazmaya karar verdim.
buraya yazarken de telefonu şarja takmıştım. şuan telefonun yanına gittim.. telefon açılmış ve pin soruyor... MIUI 11 e güncellenmiş telefon çalışıyor
tüm programlarım da sıkıntısız... Anlamı var mı bilemiyorum ama sizlere çok dua ettim belki dua'ya ihtiyacınız vardı rabbim size dua ettirdi
Stoya ve Xm4sk Allah sizlerden razı olsun cevap verdiniz yardımcı olmaya çalıştınız. Hiçbir gün darda kalmazsınız inş. kalırsanızda böyle günlerin hatrına Allah sizlere de yardımcı olacak insanları vesile kılar... çok sağolun... nasıl oldu bilmiyorum ama sorun yok şuan... yine görüşürüz.. bende işe gitcem sabaha.. rahat rahat uyuyayım bari