Bulabildinizmi hocam uygulamaları yardımcı olabileceğim bir yer varmıdırTeşekkür ederim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sd Maid ve Kernel Auditor dışındakileri bilmiyorum hocam. Araştırmam gerekicek.
Şu anlık incelemeye devam ediyorum hocam. Kernel Auditoru bir türlü anlayamadım karışık. Bir de bilgisiz kullanıcılar telefonunu bozabilir diye maalesef birsürü uygulamayı kaldırdım ve bunların arasında önerilen uygulamalar da var.Bulabildinizmi hocam uygulamaları yardımcı olabileceğim bir yer varmıdır
Anladım hocam Allah kolaylık versin kernel auditor uygulaması dediğiniz gibi baya karışık onun için detaylı bir konu açmanız gerekebilirŞu anlık incelemeye devam ediyorum hocam. Kernel Auditoru bir türlü anlayamadım karışık. Bir de bilgisiz kullanıcılar telefonunu bozabilir diye maalesef birsürü uygulamayı kaldırdım ve bunların arasında önerilen uygulamalar da var.
Bilinçli kullanıcılar için yeni konu açmam gerekicek.
Kernel Auditor kullanmakta zorlandım hocam. Diğer önerdiklerinize şuanlık bakamadım kusura bakmayın. Çok uygulama var. Hepsini incelemek zor oluyor kısa sürede
Birde hocam konu çok uzun olduğu için bazı yerleri silmem lazım. Artık konuyu güncellemek zorlaşıyor ve yazdığım şeyi yazdıktan sonrs kaydedilmemesini görmek ve birdaha yazmak kadar sinir bozucu bir durum yok.Anladım hocam Allah kolaylık versin kernel auditor uygulaması dediğiniz gibi baya karışık onun için detaylı bir konu açmanız gerekebilir
Birde hocam konu çok uzun olduğu için bazı yerleri silmem lazım. Artık konuyu güncellemek zorlaşıyor ve yazdığım şeyi yazdıktan sonrs kaydedilmemesini görmek ve birdaha yazmak kadar sinir bozucu bir durum yok.
Aynı konuyu 2. Part olarak açamam. Aynı konu için 2 başlık açmak yasak. Napacağımı bilmiyorum.
Desteğiniz için teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi. Bu konuyu açınca bu kadar tutmasını veya ciddiye alınmasını beklemiyordum. 2-3 kişi bakar faydalanır sanıyordum.Hocam devam etmeye çalışın yetmediği yerde bende size destek olmaya çalışırım Allah izin verdiği kadar
Adminlerle iletisime gecin. Boyle bir konuda problem cikacagini zannetmiyorum. Onlar gerekli duzenin nasil olacagini da anlatirBirde hocam konu çok uzun olduğu için bazı yerleri silmem lazım. Artık konuyu güncellemek zorlaşıyor ve yazdığım şeyi yazdıktan sonrs kaydedilmemesini görmek ve birdaha yazmak kadar sinir bozucu bir durum yok.
Aynı konuyu 2. Part olarak açamam. Aynı konu için 2 başlık açmak yasak. Napacağımı bilmiyorum.
Kendilerine ulaşamıyorum şuanlık özel mesajdan. Daha fazla da yazarsam ayıp olacak. Beklemekteyim. Şuanki mesajlarıma cevap yazsalar bu konuyuda belirteceğim. Ama bu konu hakkında öğrendiğim birşey varsa. Forumun karakter sayısı harbiden sınırsızAdminlerle iletisime gecin. Boyle bir konuda problem cikacagini zannetmiyorum. Onlar gerekli duzenin nasil olacagini da anlatir
Gorunce cevap vereirlerKendilerine ulaşamıyorum şuanlık özel mesajdan. Daha fazla da yazarsam ayıp olacak. Beklemekteyim. Şuanki mesajlarıma cevap yazsalar bu konuyuda belirteceğim. Ama bu konu hakkında öğrendiğim birşey varsa. Forumun karakter sayısı harbiden sınırsız