Yardım Android auto sorunu

unutulan6767

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi note 10
Konular
11
Android 10 a geçtim. Android auto programı artık gömülü olarak var. Mevcut olanın üzerine güncel olanı kurmak istedim. Kurulum bitti. Ana menü Uygulamalar kısmında Android Auto yok. Sadece Ayarlar uygulama bölümünde uygulama görünüyor. Ne yaptıysam olmadı. Açılmıyor uygulama. Güncellemeleri kaldır, veri temizle dedim olmadı. Allah rızası için yardım edin.

tsaydam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10T Lite
Konular
0
Yapacağınız adımlar:

• Öncelikle activity launcher uygulamasini indirin
  • Daha sonra uygulamaya girerek arama bölümüne auto yazın
  • Android auto bölümüne bastıktan sonra resimde gösterilen bölüme basılı tutarak kısayol oluştur seçeneğine basın. İlk yapışta üstte uyarı gelecek izini yok diye o uyarıya basarak ilgili ekrandan izin verin. Daha sonra uygulamaya gelip tekrar kısayol oluşturun seçeneğine basın.
  • Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Uygulamanın ana ekranda kısayolu oluşmuş olur bu sayede
Hocam merhaba, ben de yeni Mi 9T Lite telefon aldım ama cihazı bağlayamıyorum. Dediğiniz adımları uyguladım ama "Android Auto için uygulama kısayolu oluşturuyor" diyor ama izin ekranı falan çıkmadı. Bu mesaj gittikten sonra da kısayol falan oluşmadı. Ayrıca bir de kendi USB kablosunu kullanıyorum araçta ama takınca 2 saniyede bir şarj bağlantısı gelip gidiyor. Tam dolmaya başlıyor sonra bitiyor, 2 saniye sonra tekrar aynı şekilde devam ediyor. Eğer bu konuda bir fikriniz varsa ve yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam merhaba, ben de yeni Mi 9T Lite telefon aldım ama cihazı bağlayamıyorum. Dediğiniz adımları uyguladım ama "Android Auto için uygulama kısayolu oluşturuyor" diyor ama izin ekranı falan çıkmadı. Bu mesaj gittikten sonra da kısayol falan oluşmadı. Ayrıca bir de kendi USB kablosunu kullanıyorum araçta ama takınca 2 saniyede bir şarj bağlantısı gelip gidiyor. Tam dolmaya başlıyor sonra bitiyor, 2 saniye sonra tekrar aynı şekilde devam ediyor. Eğer bu konuda bir fikriniz varsa ve yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Sorun şarj kablonuzda muhtemelen

Oyla:

Erenugraskan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Samsung a30
Konular
0
Yapacağınız adımlar:

• Android auto bölümüne bastıktan sonra resimde gösterilen bölüme basılı tutarak kısayol oluştur seçeneğine basın. İlk yapışta üstte uyarı gelecek izini yok diye o uyarıya basarak ilgili ekrandan izin verin. Daha sonra uygulamaya gelip tekrar kısayol oluşturun seçeneğine basın.
Allah razı olsun valla aylardir uğraşıyordum sayende çözüldü

Oyla:

Adres63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi note 9 p
Konular
0
Ahde konu resimdeki alan bende cikmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsedilen alana girip kısa yol oluştur diyorum ama bu seferde kısa yol oluşmadi

Son düzenleme:
Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Ahde konu resimdeki alan bende cikmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsedilen alana girip kısa yol oluştur diyorum ama bu seferde kısa yol oluşmadi
Uygulama ayrıntıları kısmına girip uygulamaya kısayol oluşturma izini verin

Oyla:

joker66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MURAT
Cihazım
REDMİ 5 PLUS
Konular
11
Yapacağınız adımlar:

telefonum redmi note 8 (mui global-12.0.6) android 10 yüklü dediğiniz launcher yükledim android autoyu bulup kısa yol olustur dedim hata ekranı geldi oradan açılan penceredeki gösterdiğiniz yere gelip aktiiviteyibaşlat diyorum aktivite başlatılamadı hatası veriyor kısa yol oluştur diyorum android auto için kısa yol oluşturuluyor diyor fakat her hangi bir kısa yol oluşmuyor. tekrar ana ekrandaki android autoya gelip kısa yol oluştur diyorum hata veriyor aracım android 11 ve üzerindeki sürümlerde direk çalışıyor denedim 2 adet android 11+12 yüklü telefonlarda sorun yok .iphonede sorun yok malesef telefonum benim android 10 yüklü ekran yansıtma yapamıyorum

Oyla:

bediryus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Resmi 8
Konular
0
Yapacağınız adımlar:

Çok teşekkür ederim, Allah işini rast getirsin

Oyla:
Üst Alt