Merhaba arkadaşlar,
2 hafta kadar önce Mi9t pro cihazımdan Xiaomi 13'e geçiş yaptım. Aldığım günden beri Seat Ibiza 2022 model aracıma hiçbir şekilde bağlanamadım. Tam bağlanacakken anlık bağlantı kesilip tekrar kuruluyor ve araç ekranında hata alıyorum. Telefonun bildirim çubuğunda android auto aracınıza bağlandı yazıyor fakat aynı anda araçta hata alıyorum. Telefonda teknik destek aldığımda 11 adımlık gerekli ayar düzeltmelerini yaptım, 4 farklı kablo denedim sonuncusu 100w destekleyen ugreen marka kabloydu fakat yine de bağlanamadım. Birden çok android auto versiyonunu denedim. Telefona format attım. Aynı araçta Samsung s21 ve Xiaomi mi9t pro sorunsuz bağlanıyor. İşin en garip tarafı da Mercedes A180 sistemine de tek seferde sorunsuz bağlandı telefon. Aldığım bayii yapacak bir şey olmadığını söylüyor. Aktif araç kullandığım için Android Auto benim için vazgeçilmez bir özellik maalesef. Arabanın içinde saatler harcadım fakat hiçbir şekilde çözüm bulamadım.
Önerebileceğiniz farklı bir şey var mıdır? Farklı kablolara da sürekli para vermek istemiyorum açıkçası. 10 gbps kablo falan denesem faydası olur mu?
Sorun devam ederse maalesef satmak ya da carlinkit tarzı cihazlar kullanmak zorunda kalacağım. O da işe yarar mı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Problemimi çözen hocam dilesin benden ne dilerse