- Adım
- burak
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 46
Bende öyle bir problem olmadı.Yakınlık sensörü sorunu var hocam güncellemenin aramalarda ekran kapanmıyor
Bende öyle bir problem olmadı.Yakınlık sensörü sorunu var hocam güncellemenin aramalarda ekran kapanmıyor
Bende var hocam wp çalışıyor ama normal aramada çalışmıyorBende öyle bir problem olmadı.
Düzeltme: ayarlar kısmında yakınlık sensörü seçeneği kapalı durumdaydı açtım herhangi bir problem kalmadı.Bende var hocam wp çalışıyor ama normal aramada çalışmıyor
hocam twrp den yükelrken birşey yapmaya gerek var mı direk kurayımmıTeşekkürler hocam.
Rica ederim hocam. Güzel günlerde kullanın.![]()
hocam twrp den yükelrken birşey yapmaya gerek var mı direk kurayımmı
twrp den hiç yükleme yapmadım twrp üzerinden mi yedek alacağız yedek nasıl alacağızFormat data yapıp kurarsanız iyi olur yoksa sıkıntılar çıkar yedek almayı unutmayın verileriniz silenecektir.
twrp den hiç yükleme yapmadım twrp üzerinden mi yedek alacağız yedek nasıl alacağız
onlar yedekleniyor zaxten yani şimdi tek yapmam gereken format data .format datayı yapınca romu atacağım dimiBilgisayara yedekleyin fotoğrafları filan, google hesabınız yedeği açıksa yedeklemiştir rehberi, uygulamaları, wifi şifrelerini.
Format data yapın ardından bilgisayardan rom'u telefona atın sonra yüklemesini gerçekleştirin.onlar yedekleniyor zaxten yani şimdi tek yapmam gereken format data .format datayı yapınca romu atacağım dimi
tmmdır hocam rom insin yapcağım sağolasınFormat data yapın ardından bilgisayardan rom'u telefona atın sonra yüklemesini gerçekleştirin.