ilk mesajdaki bağlantı mi 8lite içindir mi8 bölümüne bakınBu güncelleme sadece mi 8 Lite için mi yoksa mi 8 olanlar da yükleyebiliyor mu?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün akşam gece modu ile çekim yaptım iyi çekim elde ettim gayet başarılı olmuş gece moduGece modu eklenmiş kameraya.
Bende düşman görüldü attığımda 4 metre sağa atıyorArkadaşlar merhaba. Ben Mi8 lite alalı 3 gün oluyor fakat çok can sıkıcı problemim var. Sizlere sormak istediğim bir şey var, bilmiyorum ama aranızda Pubg oynayanlar vardır mutlaka. Oyun oynarken dokunmatik ekran da garip bir takılma oluyor youtubedeki videolara baktığım kadarıyla bunu genelde Pocofone f1 de yaşayanlar varmış. Yani nasıl söylesem hedef alırken ekranı sağa sola çevirmeye kalktığımda 0.5 sn lik bir gecikme oluyor. Çok anlamıyorum ama android 8.1 mui sürümüde 10.2.2.0. Bu romu indirip direk yüklesem sorunu çözermi acaba mobil kopma veya wi-fi bağlantı problemi yaşamıyorum tek sorun bu. Aranızda bu sorunu yaşayanlar varmı acaba yada herhangi bir şekilde çözüme kavuşmuş olan, aramadığım yer kalmadı çünkü.
Arkadaşlar merhaba. Ben Mi8 lite alalı 3 gün oluyor fakat çok can sıkıcı problemim var. Sizlere sormak istediğim bir şey var, bilmiyorum ama aranızda Pubg oynayanlar vardır mutlaka. Oyun oynarken dokunmatik ekran da garip bir takılma oluyor youtubedeki videolara baktığım kadarıyla bunu genelde Pocofone f1 de yaşayanlar varmış. Yani nasıl söylesem hedef alırken ekranı sağa sola çevirmeye kalktığımda 0.5 sn lik bir gecikme oluyor. Çok anlamıyorum ama android 8.1 mui sürümüde 10.2.2.0. Bu romu indirip direk yüklesem sorunu çözermi acaba mobil kopma veya wi-fi bağlantı problemi yaşamıyorum tek sorun bu. Aranızda bu sorunu yaşayanlar varmı acaba yada herhangi bir şekilde çözüme kavuşmuş olan, aramadığım yer kalmadı çünkü.