Rom [Android 9]Mi 8 Lite - MIUI 10 v9.3.7 Global Beta Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Danger

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Gece modu eklenmiş kameraya.

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Bu güncelleme sadece mi 8 Lite için mi yoksa mi 8 olanlar da yükleyebiliyor mu?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk mesajdaki bağlantı mi 8lite içindir mi8 bölümüne bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gece modu eklenmiş kameraya.
Dün akşam gece modu ile çekim yaptım iyi çekim elde ettim gayet başarılı olmuş gece modu

melodram

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Arkadaşlar merhaba. Ben Mi8 lite alalı 3 gün oluyor fakat çok can sıkıcı problemim var. Sizlere sormak istediğim bir şey var, bilmiyorum ama aranızda Pubg oynayanlar vardır mutlaka. Oyun oynarken dokunmatik ekran da garip bir takılma oluyor youtubedeki videolara baktığım kadarıyla bunu genelde Pocofone f1 de yaşayanlar varmış. Yani nasıl söylesem hedef alırken ekranı sağa sola çevirmeye kalktığımda 0.5 sn lik bir gecikme oluyor. Çok anlamıyorum ama android 8.1 mui sürümüde 10.2.2.0. Bu romu indirip direk yüklesem sorunu çözermi acaba mobil kopma veya wi-fi bağlantı problemi yaşamıyorum tek sorun bu. Aranızda bu sorunu yaşayanlar varmı acaba yada herhangi bir şekilde çözüme kavuşmuş olan, aramadığım yer kalmadı çünkü.

melodram

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Yükledim ve sorun devam ediyor malesef.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Arkadaşlar merhaba. Ben Mi8 lite alalı 3 gün oluyor fakat çok can sıkıcı problemim var. Sizlere sormak istediğim bir şey var, bilmiyorum ama aranızda Pubg oynayanlar vardır mutlaka. Oyun oynarken dokunmatik ekran da garip bir takılma oluyor youtubedeki videolara baktığım kadarıyla bunu genelde Pocofone f1 de yaşayanlar varmış. Yani nasıl söylesem hedef alırken ekranı sağa sola çevirmeye kalktığımda 0.5 sn lik bir gecikme oluyor. Çok anlamıyorum ama android 8.1 mui sürümüde 10.2.2.0. Bu romu indirip direk yüklesem sorunu çözermi acaba mobil kopma veya wi-fi bağlantı problemi yaşamıyorum tek sorun bu. Aranızda bu sorunu yaşayanlar varmı acaba yada herhangi bir şekilde çözüme kavuşmuş olan, aramadığım yer kalmadı çünkü.
Bende düşman görüldü attığımda 4 metre sağa atıyor

especialturk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 lite
Konular
12
bu sorunlar internet ile alakalı olabilir kaç ms alıyorsun örneğin 60ms aldığında 1 saniye geriden geliyor ısınma dan dolayı pubg oynamıyorum telefonda ama YouTube'da karşılaşmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan denedim seri tıklamaları algılamıyor

melodram

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Evet genel bir sorun gibi görünüyor.Pubg için almıştım halbuki. Umarım bir çözüm bulunur

especialturk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 lite
Konular
12
Donanımsal olduğunu sanmıyorum

Doctore08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbo
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0

Aynı sorun bende de var sanırım sanki geç algılıyor gibi çözümunu bulamadım sanırım yazılımsal

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Android 9 pie betayı bügün kurdum pubg mobil dokunmatik sorunu başladı bazen algılanıyor
. Değişen hiçbir şey yok. Tek artısı sarj da iyileştirme olmuş

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt