Rom [Android 9]Mi 8 Lite - MIUI 10 v9.2.15 Global Beta Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmcamyel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi9T
Meslek
ÖĞRETMEN
Konular
6
Stabilden recovery ile betaya geciste uygulamalar vs sifirlaniyor değil mi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
MI8LiteGlobal_9.1.10

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Global Beta 9.1.17

Moderatör tarafında düzenlendi:

cagrisari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0
Merhabalar.
* Son attığınız 17 ocak 2019 recovery rom'un fastboot olani nasil bulabilirim? suan 10.2.2.0 global kararlı android 8.1 yüklü. Ama kendi guncelleyicisinden beta yükleyemiyorum. 3nokta da guncelleme paketi seç seçeneği yok. Neden yok bilmiyorum. Acaba son guncellemede mi gitmistir.
* Fastboot olani sanirim flash lama yontemi ile kurabiliyorum ancak. Peki bu yontem ile kurmak icin bootloader kilidini acmak zorunda miyim.
* Beta kurabildigimi farzedelim yeni gelen beta surumlerini normal guncelleyiciden guncelleyebilecek miyim?
* Android 9 artik mi8 lite icin kararlı global rom olarak ileriki donemde kullanicilarla paylasilirsa tekrar flashlama mi yapmak zorunda kalicam yoksa guncelleyiciden otomatik olarak gecebilecek miyim.

-beta surumune gecmek zorundayim cunku aracimda telefonu bluetooth a bagladigimda muzik ya da video çalmıyor telefon. Bu sorunun android 8.1 den kaynaklandigini yazmis birkac arkadas.

Tesekkurler

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Merhabalar.
* Son attığınız 17 ocak 2019 recovery rom'un fastboot olani nasil bulabilirim? suan 10.2.2.0 global kararlı android 8.1 yüklü. Ama kendi guncelleyicisinden beta yükleyemiyorum. 3nokta da guncelleme paketi seç seçeneği yok. Neden yok bilmiyorum. Acaba son guncellemede mi gitmistir.
* Fastboot olani sanirim flash lama yontemi ile kurabiliyorum ancak. Peki bu yontem ile kurmak icin bootloader kilidini acmak zorunda miyim.
* Beta kurabildigimi farzedelim yeni gelen beta surumlerini normal guncelleyiciden guncelleyebilecek miyim?
* Android 9 artik mi8 lite icin kararlı global rom olarak ileriki donemde kullanicilarla paylasilirsa tekrar flashlama mi yapmak zorunda kalicam yoksa guncelleyiciden otomatik olarak gecebilecek miyim.

-beta surumune gecmek zorundayim cunku aracimda telefonu bluetooth a bagladigimda muzik ya da video çalmıyor telefon. Bu sorunun android 8.1 den kaynaklandigini yazmis birkac arkadas.

Tesekkurler

Beta son sürümün fastboot dosyası yok maalesef.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhabalar.

Tesekkurler
miui10 yazısına 10 kere dokunun. Paket seçme ekranı gelir

Beta son sürümün fastboot dosyası yok maalesef.
Fastboot 9.1.17

cagrisari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0
Çok tesekkurler. Recovery olarak deneyeceğim.

cagrisari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0
Micloud hesabina yedekleme yaptirmistim oradan verileri tekrar alamaz miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt