Hocam maalesef geri dönüş kapalı.Rom - [Android 9]Mi 8 Lite - MIUI 10 v9.2.15 Global Beta Rom
Buyrun hocam esayfanin en altinda istediginiz rom paylasilmis.
İlk sayfanın en altındaki 9.1.24 ü indir kur sonra otamatikmen en son beta güncelleme geliyorHocam maalesef geri dönüş kapalı.
Hocam maalesef geri dönüş kapalı.
Ben bootloader kilidini açacağım ancak mobil veriyle açmamı istiyor. Mobile veriyi şu anlık kullanamıyorum. Hat taşıyorum. Hattım taşındıktan sonra TL yükleyip açacağım.Bootloader acmadan olmayacak anlasilan. Neyse hocam boyle bekleyelim bakalim rom yeni oldugu icin sarj iyi gidiyor. Zaman ne gosterecek betada merak ediyorum. Mi 6 kullanirken memnundum.
Ben bootloader kilidini açacağım ancak mobil veriyle açmamı istiyor. Mobile veriyi şu anlık kullanamıyorum. Hat taşıyorum. Hattım taşındıktan sonra TL yükleyip açacağım.
Bende bazen ekran açılmıyor hocam. Onun dışında bir sorun göremedim.Anladim hocam. Takipteyim konuyu, siz olumlu sonuclar aldiginizda paylasabilirseniz bende gecmeyi dusunuyorum. Beta da suana kadar kotu bisey gormedim hatta pie ile beraber gayette iyi olmus dedirtti.
Bende bazen ekran açılmıyor hocam. Onun dışında bir sorun göremedim.