Uygulama Android 9 ile çalışan ilk Gcam 7.2 sürümü

batuhan111

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
metin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Emekli
Konular
11
Evet arkadaşlar
Android 9 sürümü ile çalışan ilk 7.2.011 Gcam sürümü ektedir.Güle güle kullanın.
Not:Kendim RN7 miui 11 sürümünde kullanıyorum.Sadece ağır çekim özelliği çalışmadı.Daha ilk sürüm olduğu için eksiklikler olacaktır mutlaka.Daha başka hangi cihazlarda calışıp çalışmadığını bilemiyorum.Cihazlarınıza kurup çalışıp çalışmadığını bu konudan paylaşabilirsiniz

Eski sürüm 14.11.2019 : Fire 7.2.0.11 2nd form

Yeni sürüm 19.11.2019 : Fire 7.2.0.11 2nd form_fix (Not : Klon sürümdür diğer gcamlarin yanına kurabilirsiniz.)

İş yerindeki internet hızım müsait olmadığı için orjinal halini daha sonra yükleyeceğim.

Sürüm notu : Dots removed and fixed hdr resetting issue (Noktalar kaldırıldı ve hdr sıfırlama sorunu düzeltildi)

Daha önceki sürümde dikkat etmemiştim.Bu sürümde 46,5X büyültme bulunmaktadır.

Not : Normal çekimde reset atarsa hareketli çekimi kapatınız ...!!!

Son düzenleme:

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
7.0.009 sürümündeki yüz güzelleştirme sorununu bu sürümde çözmüşler. Portre modunda yüz güzelleştirmeyi kullanabildiğimiz ilk Gcam 7 sürümü bu oldu.

Ön kamerada yüz güzelleştirme özelliğini çalışır hale getirmekle birlikte arka kamera ayarlarına yüz güzelleştirme özelliğini de eklemişler. Ancak o çalışmıyor gördüğüm kadarıyla.

Renk doygunlukları default ayarlarda biraz yüksek görünüyor. Optimize edilirse güzel işler çıkarabilir.

Noise Reduction ayarlarını çözemedim. Libpatcher sayfasında Sharpness, Luma, Chroma, Contrast ayarlarıyla mı oynamamız gerekiyor? :) -- @ mevcetin

batuhan111

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
metin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Emekli
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7.0.009 sürümündeki yüz güzelleştirme sorununu bu sürümde çözmüşler. Portre modunda yüz güzelleştirmeyi kullanabildiğimiz ilk Gcam 7 sürümü bu oldu.

Ön kamerada yüz güzelleştirme özelliğini çalışır hale getirmekle birlikte arka kamera ayarlarına yüz güzelleştirme özelliğini de eklemişler. Ancak o çalışmıyor gördüğüm kadarıyla.

Renk doygunlukları default ayarlarda biraz yüksek görünüyor. Optimize edilirse güzel işler çıkarabilir.

Noise Reduction ayarlarını çözemedim. Libpatcher sayfasında Sharpness, Luma, Chroma, Contrast ayarlarıyla mı oynamamız gerekiyor? :) -- @ mevcetin
Hangi cihazda kullandığınızı belirtirseniz seviniriz

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162

Noise reduce yaparsak bir miktar netlik kaybetmemiz gerek şuan. Yaptığım ayarlar şu şekilde. Ve awb mode default, sarımtırak bir ton veriyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gcam 7.2

Gcam 7 v12

Gcam 7.2

Gcam 7 v12

Bütün resimler 8x zoom ile çekildi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir geliştirici daha 7.2.016 yı pie için portlamış.

Son düzenleme:

Mehmet.22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0

Portre modu dediğin gibi hocam muhteşem güzel çekiyor.Pixel 4 olma ihtimali ve Google photo entegre edilmiş olsa birde kral olurdu.Şuan gerçi öyle mevcetin hocam.Sizlere kolay gelsin.

Mehmet.22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera hakkında deneyimlerinize güveniyorum.
Teşekkür ederim hocam.
7.2 sürümünü beğenemedim. Birçok lib düzenlemesi denedim fakat daha başlangıçta olduğu için genel kullanıma uygun değil, kullanıcıya bırakılan seçenek çok kısıtlı. Zamanla daha iyi olacaktır.

Üst Alt