Yardım Android 9 İçin En İyi Sesi Nasıl Elde Ederiz?

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Selamlar arkadaşlar.

Android 9un kusurları giderildi son zamanlarda malum. Eko ve ses açma kapama düzeldi. Kurdum ben de havoc romu.

Tek bir sorun var. Miui deki gibi çıkamıyor ses maalesef. Bariz tiz ses çıkıyor hoparlörden.

-Bu olay android 9un gelmemesinden mi kaynaklı?

-Mesela mi Max3 te android 9 aosp romlarda ses tam olarak miui deki gibi güzel geliyor mu?

-Son olarak dolby atmos kurdum. Biraz iyileşti. Ancak yine bir eksiklik var. Miui dekine benzer sesi nasıl elde ederiz? En iyi kombinasyon nedir?

Ses de hallolursa çok iyi olacak gerçekten. Tecrübeli arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Ses stock rom kadar olmasa da fena da değil. Bu son fixler max 2 için devrim niteliğinde o yüzden değerini bilmeliyiz bence. Bu arada rica etsem dolby sürümünü paylasirmisiniz? Bende havoc kullanıyorum dolbyi kuramadım.

Oyla:

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses stock rom kadar olmasa da fena da değil. Bu son fixler max 2 için devrim niteliğinde o yüzden değerini bilmeliyiz bence. Bu arada rica etsem dolby sürümünü paylasirmisiniz? Bende havoc kullanıyorum dolbyi kuramadım.

Hocam son sürüm bu mu bilmem ama sayfada en güncel olan buydu sanırım. Bunu kurdum.

Oreo-Pie_Dolby_Digital_Plus_v.6.5-_UNiTY__Light__by_repey6-20190606.zip

Linki hatırlayamadım ama aratirsaniz çıkar. Olmadı bulunca atarım.

Veya daha gunceli varsa bilen arkadaşlar atarsa sevinirim.

Oyla:
Üst Alt