Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberAndroid 9/10/11 için Twrp+Root+Backup+Restore
hocam magiskte 2 güncelleme yeri var güncelleme yapınca yenii sürümde hata alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tekrar adımları denedim flashlanan magiskte root var ama bazen uygulamalar tanımıyor safeyt ise yok. magisk güncelledim MagiskHide Props Config kurdum hideları yaptım (Force BASIC key attestation diye bir seçenek cıkmıyor device simulation var ) flashladıgım sürümde safety biri kırmızı biri yeşildi güncelleyince root da gidiyor safety de gidiyor.
tekrar adımları denedim flashlanan magiskte root var ama bazen uygulamalar tanımıyor safeyt ise yok. magisk güncelledim MagiskHide Props Config kurdum hideları yaptım (Force BASIC key attestation diye bir seçenek cıkmıyor device simulation var ) flashladıgım sürümde safety biri kırmızı biri yeşildi güncelleyince root da gidiyor safety de gidiyor.
bu arada magiski elle kaldırınca veya unroot yapınca boot img gidiyor
hocam romunuzu baştan kurun root yapın sonra güncelleme yapmayınız çok gerekli değil genelde 20+ üstü isteniyor magisk modülü kurarken ilerki zamanlarda isterlerse ona göre bir çözüm bulunur
Aşağıda paylaştığım videokileri yaptım ve oldu. Yalnız tek bir farkla twrp içinden root yapınca cihaz bootlopa düştü geri dönüp tekrardan unroot yapıp magisk 20.4 flashladım ve şimdi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Arkadaşlar twrp de telefon hafızasındaki dosyalar hepsi karışık harfli şifreli gibi ve içleri boş nasıl duzeltebilrim son gelen güncellemeyi ota ile güncelle dediğimde yeniden baslamada twrp atıyor ve güncelleme yapmıyor. Twrp den guncellemek içinde girince dosyalar harf olarak gözüküyor
Arkadaşlar twrp de telefon hafızasındaki dosyalar hepsi karışık harfli şifreli gibi ve içleri boş nasıl duzeltebilrim son gelen güncellemeyi ota ile güncelle dediğimde yeniden baslamada twrp atıyor ve güncelleme yapmıyor. Twrp den guncellemek içinde girince dosyalar harf olarak gözüküyor
Bu Data şifreleme. Kullandığınız twrp şifreni aça bilmiyor. Çözümü
1. data format yapmak; (çalışmaya bilir)
2. Şifreleme kaldırmak için fix yüklemek (çalışmaya bilir)
3. Başka bir twrp kurmak