- Adım
- Serif
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 15
Bir fark yok.İsterseniz deneyin belki işe yarar buraya sonucu yazarsınız
Son düzenleme:
Bir fark yok.İsterseniz deneyin belki işe yarar buraya sonucu yazarsınız
M1906G7G : Global Modelarkadaşlar ben redmi note 8 pro telefonuma global rom yükledim. Ancak telefonumun çin versiyonu mu yoksa global versiyon mu olduğunu bilmiyorum. Ayrıca bu haliyle hangi twrp yi yüklemem gerektiği konusunda da şüphelerim var. Aranızda yardımcı olabilecek olan var mı?
Android sürümüne uygun twrp yuklediginize emin misiniz. Twrp'nin çin cihazlar için ayrı olanı yok çünküCevabı için teşekkürler hocam ancak benimki çin versiyonu şimdi anladım. Konu başında verilen twrpyi yüklediğimde sürekli redmi yazısı gelip başa dönüyor. Sanırım uygun twrpyi yükleyemiyorum ve başka bir twrp de bulamadım.
Hocam size özelden bir yazı atacağım direkt çözülüyor az biraz ingilizceniz varsa yapabilirsinizsafenty deki işlemleri harfiyen uyguluyorum ama olmuyor yine netflix google playde gözükmüyor
Migrate kullanınızTelefona yüklü uygulama+data larını twrp ile backup restore yapma şansımız var mı. Data yı backup yapsak olurmu.
tamadır hallettim cihaz kapandığı anda yapmam gerekiyormuşHocam Endonezya miui 11.0.2.0 android 9 da yapmaya çalışıyorum otomatik yöntem ile PC ekranında okey ibaresi çıktığı gibi çekiyorum telefonu ve power tuşuna basıyorum kapanıp geri açılırken titrer titremz ses açmaya basıyorum ama nafile twrp menüsüne gitmek yerine cihaz açılmaya gidiyor