- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Değerli hocam, sanırım beni yanlış anladınız, ben Mi Max 3 ün MIUI bazlı Android 11/12 almayacağını düşündüğümü yazdım, Android 10 ve kararlı EU dan da zaten oldukça memnunum....ayrıca A11 veya A12 kullananların da başlarnın göğe erdiğini hiç sanmıyorum...AOSP Romlar bana Marshmallow dan sonra hiç ama hiç hitap etmedi, çoğu da zaten bug'lu, basit bir misal vermem gerekirse, bir çoğunda Tapatalk bildirimleri gelmiyor veya da ben bir türlü beceremedim. AOSP Rom olarak sadece düşünmeden RR yüklerim ama artık Max 3 için RR geliştiricisi kalmadı.Skorpi
Üzülmeyiniz. Her gecenin bir sabahı, her sorunun bir çözümü vardır ! İşte Xaomilerin Efendisi' ne uygun Android 12.0 bir Rom :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
A11 veya 12 kullanmak istersem, yeni bir cihaz alırım en basitinden ama Max3 ün yerini tutabilecek bir cihaza henüz denk gelmedim.
Auğustos ayındaki açık ByPass ameliyatım sonrası nekahat dönemimde çok vaktim oldu ve bir kaç rom denedim,bir takım mevcut bug'lar nedeniyle, anında EU Kararlıya geri döndüm.
Takip ettiğim kadarıyla da PRGroup un romları hep sorunlu...belki de sonunda kendi romumu yapmam lazım ama haftaya çok yoğun olmak üzere tekrar full time çalışmaya başlayacak olmam nedeniyle, neredeyse hiç vaktim olmayacak, hatta forumu bile belki bırakmak zorunda kalacağım bir yoğunluğum olacak, ama sizin paylaşımlarınızı ilgi ile takip etmeye devam edeceğim...teşekkürler ve başınızı ağırttığım için özürlerimin kabulunu rica ediyorum...Saygılarımla
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk