Mod Android 9-10-11-12 için Dolby Atmos.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi
Üzülmeyiniz. Her gecenin bir sabahı, her sorunun bir çözümü vardır ! İşte Xaomilerin Efendisi' ne uygun Android 12.0 bir Rom :

Değerli hocam, sanırım beni yanlış anladınız, ben Mi Max 3 ün MIUI bazlı Android 11/12 almayacağını düşündüğümü yazdım, Android 10 ve kararlı EU dan da zaten oldukça memnunum....ayrıca A11 veya A12 kullananların da başlarnın göğe erdiğini hiç sanmıyorum...AOSP Romlar bana Marshmallow dan sonra hiç ama hiç hitap etmedi, çoğu da zaten bug'lu, basit bir misal vermem gerekirse, bir çoğunda Tapatalk bildirimleri gelmiyor veya da ben bir türlü beceremedim. AOSP Rom olarak sadece düşünmeden RR yüklerim ama artık Max 3 için RR geliştiricisi kalmadı.
A11 veya 12 kullanmak istersem, yeni bir cihaz alırım en basitinden ama Max3 ün yerini tutabilecek bir cihaza henüz denk gelmedim.
Auğustos ayındaki açık ByPass ameliyatım sonrası nekahat dönemimde çok vaktim oldu ve bir kaç rom denedim,bir takım mevcut bug'lar nedeniyle, anında EU Kararlıya geri döndüm.
Takip ettiğim kadarıyla da PRGroup un romları hep sorunlu...belki de sonunda kendi romumu yapmam lazım ama haftaya çok yoğun olmak üzere tekrar full time çalışmaya başlayacak olmam nedeniyle, neredeyse hiç vaktim olmayacak, hatta forumu bile belki bırakmak zorunda kalacağım bir yoğunluğum olacak, ama sizin paylaşımlarınızı ilgi ile takip etmeye devam edeceğim...teşekkürler ve başınızı ağırttığım için özürlerimin kabulunu rica ediyorum...Saygılarımla

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Değerli hocam, sanırım beni yanlış anladınız, ben Mi Max 3 ün MIUI bazlı Android 11/12 almayacağını düşündüğümü yazdım, Android 10 ve kararlı EU dan da zaten oldukça memnunum....ayrıca A11 veya A12 kullananların da başlarnın göğe erdiğini hiç sanmıyorum...AOSP Romlar bana Marshmallow dan sonra hiç ama hiç hitap etmedi, çoğu da zaten bug'lu, basit bir misal vermem gerekirse, bir çoğunda Tapatalk bildirimleri gelmiyor veya da ben bir türlü beceremedim. AOSP Rom olarak sadece düşünmeden RR yüklerim ama artık Max 3 için RR geliştiricisi kalmadı.
A11 veya 12 kullanmak istersem, yeni bir cihaz alırım en basitinden ama Max3 ün yerini tutabilecek bir cihaza henüz denk gelmedim.
Auğustos ayındaki açık ByPass ameliyatım sonrası nekahat dönemimde çok vaktim oldu ve bir kaç rom denedim,bir takım mevcut bug'lar nedeniyle, anında EU Kararlıya geri döndüm.
Takip ettiğim kadarıyla da PRGroup un romları hep sorunlu...belki de sonunda kendi romumu yapmam lazım ama haftaya çok yoğun olmak üzere tekrar full time çalışmaya başlayacak olmam nedeniyle, neredeyse hiç vaktim olmayacak, hatta forumu bile belki bırakmak zorunda kalacağım bir yoğunluğum olacak, ama sizin paylaşımlarınızı ilgi ile takip etmeye devam edeceğim...teşekkürler ve başınızı ağırttığım için özürlerimin kabulunu rica ediyorum...Saygılarımla

Geçmiş olsun. Ameliyatınızın başarılı geçmesine çok sevindim. Stres'den ve aşırı yorgunluk veren işlerden uzak durmanızı öneririm. Sağlık her şeyin üstündedir, o olmadan hiç bir şey yapılamaz. Başımızı ağrıtmanız söz konusu asla olamaz. Değerli deneyim ve bilgilerinizden sizi ilgiyle takip edenleri şahsım dahil lütfen mahrum bırakmayınız. İçten en iyi dileklerimi yolluyorum.

nasml09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nasml09
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
24
Android 12'de sorunsuz çalışıyor arkadaşlar. Arrow OS A12 ile denedim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam android 12 de rei ryuki modları çalışıyor sorunsuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunlarada göz atın isterseniz hepsi kullanışlı modüller.

Teşekkürler hocam :)

• Beğen
Tepkiler: E.D

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Bende android 11 olan LineageOS 18.1 de denedim, gayet iyi çalışıyor.

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
6
Sorunsuz çalışıyor teşekkürler, bas tiz hiç anlamayan birisi olarak kendimize özel grafiği paylaşmak isteyen varsa sevinirim kopya çekelim :)

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Dolby Atmos:
Magisk ile önce aml kurun ama yeniden başlatmayın ardından Dolby Atmos'u kurup yeniden başlatın.
Aml nedir hocam birde ben Merlin cihazımı yeni rootladım benim için yararlı modüller varmı size zahmet paylaşırsanız.

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
11
Dolby Atmos:
Magisk ile önce aml kurun ama yeniden başlatmayın ardından Dolby Atmos'u kurup yeniden başlatın.
Dediğinizi yaptım, uygulamaya basınca girmiyor, durduruldu hatası veriyor, otomatik parlaklık çalışmıyor (bar sonda ama parlaklık en düşükte, değişmiyor). Cihaz kullanılmayacak derecede kasmaya başladı. Silip yeniden başlattım eski haline döndü.

Poco f2 pro, eu beta 22.1.13

alperen196761

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
alperen
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
Şoför