- Adım
- FIRAT
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 0
Telefonun>Pil&Performans Adaptif pil kullanımı aç/kapa...
Xiaomi MI6 kullanıyorum, ben de öyle bir ayar göremedim maalesef
Telefonun>Pil&Performans Adaptif pil kullanımı aç/kapa...
MI6'yı hangi romda kullanıyorsunuz? 10.4.2 global stable'da var bu ayar/özellik (yani android 9)Xiaomi MI6 kullanıyorum, ben de öyle bir ayar göremedim maalesef
Bu romda yok, ama EU custom romda bildiğim kadariyla var...yuz tanima geldimi 10.4.2 romda
EU beta 9.9.3 deyim. Maalesef göremedim. Ultra Pil tasarruf ayarı vs var ama adaptif pil kullanımı gibi bir ayarı yok maalesefMI6'yı hangi romda kullanıyorsunuz? 10.4.2 global stable'da var bu ayar/özellik (yani android 9)
Custom romlarda ve beta romlarda da vardır tamam tamam hemen custom/beta romcular gelmesin![]()
10.4.2 romu twrp den flashlayinca ulke bolumu çin cikiyor ulke degismiyor nasil twrpden flaslayarak degisebilirim konu hakkinda bilgisi olan varmi
İlginç.. Global Stable Stock Rom'da bu özellik varken custom rom eu beta'da olmaması ilginç..EU beta 9.9.3 deyim. Maalesef göremedim. Ultra Pil tasarruf ayarı vs var ama adaptif pil kullanımı gibi bir ayarı yok maalesef
Ayarlarda arama kısmında yazarsanız çıkıyorEU beta 9.9.3 deyim. Maalesef göremedim. Ultra Pil tasarruf ayarı vs var ama adaptif pil kullanımı gibi bir ayarı yok maalesef