- Adım
- mahir
- Cihazım
- xiaomi mi6
- Konular
- 0
son sürüm haftalık beta da Gcam çalışıyor.
Gelmeyecek beta programı sadece Çine kaydırildi diye biliyorum bizim kendimizin geçmesi lazım ama direkt yükleyici tarafından geçiliyor mu yoksa başka bir şekilde mi oluyor bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum.Beyler global beta 9.6.27 deyim,otadan gelicekmi bu güncelleme yoksa kendimizmi yukliycez,gelen giden bişey yokta.
Gördüğüm kadarıyla ufak tefekte olsa (turbo mod bayağı değişmiş ufak tefek değil) bir çok değişiklik olmuş. Yani tek değişen karanlık modun gelmesi değil.Sarj değiştirme animasyonu eklenmiş, bildirim şekli Android ve Miui olmak üzere ikiye ayrılmış ve batarya yüzdesini simgenin dışında gösterme seçeneği eklenmiş. Do not disturb moduna bir çok yenilik gelmiş. Daha önceden var mıydı bilmiyorum ama yazıları sürükle bırak yapabiliyoruz. Çift uygulama açık olduğunda sürükleyip bırakarak kopyalamak iyi oluyor.
Game Turbo zaten vardı ama bayağı gelişmiş. Artık CPU,FPS bilgilerini gösteriyor. Oyun içi hızlı işlem yapmak için kısayol atamaya izin veriyor vs. Çok güzel olmuş bayağı gelişmiş.
Galeriye girince parmakla zoom in - out yapınca galeri aylık - günlük görünüme geçiyor. (daha önce yoktu diye hatırlıyorum.)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir