Yardım Android 6.0 Ne Zaman Gelecek

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Android 6.0 gelecek diye açıklama yapılmıştı fakat hala yayınlanmadı bilgisi olan varmı teşekkür ederim:)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar bu konuda oldukça fazla bilgi kirliliği var. Admin arkadaşlarımızın da belirttiği gibi henüz Global olarak çıkmadı. Çıkan versiyon Türkçe değil ve çok fazla sorunu var, günlük kullanıma uygun değil.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Arkadaşlar bu konuda oldukça fazla bilgi kirliliği var. Admin arkadaşlarımızın da belirttiği gibi henüz Global olarak çıkmadı. Çıkan versiyon Türkçe değil ve çok fazla sorunu var, günlük kullanıma uygun değil.

Sent from my MI PAD using Tapatalk
Bize bir faydası olurmu şarjda felan, yoksa tırı vırı bisi mi acaba?

Oyla:

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
erhan hocam açıkcası kendi cihazıma kurduktan sonra şarj konusunda çok sıkıntı çektim şöyle ki gece 00:00 'da şarja koydum. akşam 18:30'da cihazın şarjı daha %86 idi. Birde eski rom a dönmek çok zor şahsen ben ByKatre hocamın yaklaşık 2 saat çaba harçayıp cihazımı tamir etmesi sonucu dönebildim.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bize bir faydası olurmu şarjda felan, yoksa tırı vırı bisi mi acaba?

Yok hocam. Yüklediğinizde geri dönmeye çalışacaksınız ama dönüş çok uğraştırıcı çünkü bu güncelleme ile sistem partisyonları birleştirildi ama dönüş için eski partisyonları yeniden oluşturmanız lazım. Şarj, stabilite, uyumluluk her anlamda sıkıntılı. Uzak durun. İlla yükleyeceğim diyorsanız kenarda yedek bir telefon bulundurun aksi halde telefonsuz kalırsınız.

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Yok hocam. Yüklediğinizde geri dönmeye çalışacaksınız ama dönüş çok uğraştırıcı çünkü bu güncelleme ile sistem partisyonları birleştirildi ama dönüş için eski partisyonları yeniden oluşturmanız lazım. Şarj, stabilite, uyumluluk her anlamda sıkıntılı. Uzak durun. İlla yükleyeceğim diyorsanız kenarda yedek bir telefon bulundurun aksi halde telefonsuz kalırsınız.
Hocam eskiye dönmek için cihazı full brick yapmadan sorunu çözemedik dün. Alternatif bir şey var mı? Diagnostik 9008'den döndük dün. :)

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Benim arkadaşa Xiaomi.eu'nun yayınlandığını kurduk. Gerçi aynı olması gerekiyor ama şarjı cidden iyi dedi. Anlamadım bende. :)

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ByKatre

Hocam güncelledikten sonra partsiyonların gittiğini görünce hiç dönmeye çalışmadım, bu şekilde devam ettim dolayısıyla maalsef hiç bir fikrim yok. Ama 4.4'e dönmek yerine xiaomi.eu romu yüklemek daha mantıklı olur gibi geliyor.

Xiaomi.eu romları china versiyon üzerinden yayınlıyor dolayısıyla global beta'dan farklı hocam. Yani farklılıklar olması doğal. China rom aralıkta herkese açık yayınlanmıştı yani global'e göre daha stabildir diye tahmin ediyorum :)

Bir de ek bilgi yazayım fan siteler için (xiaomi.eu da dahil) bugün 6.0 aapt'yi verdiler. Yani geliştirme çok daha hızlı olacaktır. Daha önce konuşmuştuk hatırlarsanız xiaomi.eu'nun da çekinceleri vardı. Tahmin ediyorum custom romlar daha da gelişecektir.

Oyla:
Üst Alt