Yardım Android 16 şarjı içiyor resmen

relivetr46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
2
canlar büyük güncelleme sonrası 1-2 gün cihazın ısınması normaldir. bir de ben büyük güncelleme sonrası cihazlarınızı sıfırlamanızı öneririm. sıfırlama sonrası baştaki kurulumda hyper ai engine (bende super mi ai olarak geçiyor çin romu oldugu için sizde nasıl gecer bilmiyorum ama anlarsınız) onun tikini kapatın.

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
10
canlar büyük güncelleme sonrası 1-2 gün cihazın ısınması normaldir. bir de ben büyük güncelleme sonrası cihazlarınızı sıfırlamanızı öneririm. sıfırlama sonrası baştaki kurulumda hyper ai engine (bende super mi ai olarak geçiyor çin romu oldugu için sizde nasıl gecer bilmiyorum ama anlarsınız) onun tikini kapatın.

Çin romunda ne gibi farklar var?

Ugurcan1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
Şu Allah'ın belası telefona acaba ne zaman güncelleme gelecek? Bütün romlara verdiler bir Türkiye romu kaldı Xiaomi Türkiye ekibi uyuyor mu? Bir ay oldu bir Global sürüm Android 16 aldı Türkiye romuna 2.2 bile gelmedi lanet olsun şu telefonu aldığım güne...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-07-25-16-36-54-138_com.android.updater-edit.jpg
    Screenshot_2025-07-25-16-36-54-138_com.android.updater-edit.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 12

relivetr46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
2
Şu Allah'ın belası telefona acaba ne zaman güncelleme gelecek? Bütün romlara verdiler bir Türkiye romu kaldı Xiaomi Türkiye ekibi uyuyor mu? Bir ay oldu bir Global sürüm Android 16 aldı Türkiye romuna 2.2 bile gelmedi lanet olsun şu telefonu aldığım güne...
hocam şuan test amaçlı verdiler diye biliyorum. hem şuan kurmak için çok erken. tam dağıtıma geçtiğinde kurmanız çok daha mantıklı. hem kullanımınızda hiçbir şey değişmeyecek. çok dert edinilecek bir durum değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin romunda ne gibi farklar var?
dil ingilizce. agresif pil yönetimi, adaptif ses motoru, kendi izin yöneticisi ve daha fazlası + güncellemeleri çok çok daha erken alıyorsunuz artısı çok fakat google hizmetleri sisteme tam entegre değil. temel özellikleri kullanabiliyorsunuz fakat android auto, google fast pair çalışmıyor. İngilizce kullanıma alışkınsanız android auto önemli değil ise tercih edilebilir ama benim önerim xiaomi.eu rom. çin tabanlı, tr dil mevcut güncellemeleri hızlı alıyor.

ozkansadettin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 11T PRO
Konular
8
Bende de şarjı su gibi içmeye başladı bu güncelleme

Ugurcan1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
Bölgeyi Endonezya yapınca 2.2 Türkiye romuna da geldi sonunda illa bölgeyi mi değiştirmek lazım?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-07-26-14-32-12-151_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-07-26-14-32-12-151_com.android.updater.jpg
    422,6 KB · Görüntüleme: 5
Üst Alt