Soru Android 15 yada HyperOS 2 Güncellemesi

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
90
Bende de play oyunlar sıkıntı yapıyordu bende bi üstüne kurayım o zaman
Benim için boş sürüm bu Redmi 12'yi satıp Note 8 alasım var Çünkü MIUI 12.5 Açılış animasyonu sesini çok seviyorum

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Bende de play oyunlar sıkıntı yapıyordu bende bi üstüne kurayım o zaman
Android auto yu bugün birkaç kez denedim. Problem çözülmüş gibi görünüyor. Hyperos 2 nin pil ve kamera performansı 1e göre iyileşmiş gibi geldi bana. Sevdim bu romu 👍

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Teknisyen
Konular
12
Android auto yu bugün birkaç kez denedim. Problem çözülmüş gibi görünüyor. Hyperos 2 nin pil ve kamera performansı 1e göre iyileşmiş gibi geldi bana. Sevdim bu romu 👍
Bende sevdim akıcılık falan on numara

Cumandroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cuma
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
0
Yaptığım ölçümler de pilde %10-12 standby uzamanış günlük kullanımda. Kamera'da makra telefoto arası geçiş önceki sürüme göre çok daha hızlı. Ama bana göre bu sürüm geçiş sürümü olmuş. Sonraki sürümler de daha iyi olacak. 14 Ultra için yorum yazan arkadaşlara şu yönden katılıyorum. 14 Ultra ara model. Sadece seneyi boş geçirmemek için çıkarılmış gibi. 15 Ultra donanım olarak 13 ultra gibi kırılma yaratan model. Türkiye'ye gelsin bi satışı otursun bakacağız durumuna :)

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
Yaptığım ölçümler de pilde %10-12 standby uzamanış günlük kullanımda. Kamera'da makra telefoto arası geçiş önceki sürüme göre çok daha hızlı. Ama bana göre bu sürüm geçiş sürümü olmuş. Sonraki sürümler de daha iyi olacak. 14 Ultra için yorum yazan arkadaşlara şu yönden katılıyorum. 14 Ultra ara model. Sadece seneyi boş geçirmemek için çıkarılmış gibi. 15 Ultra donanım olarak 13 ultra gibi kırılma yaratan model. Türkiye'ye gelsin bi satışı otursun bakacağız durumuna :)
Yorumlarınız bence çok detaylı sizi takdir ediyorum. Ve bende tek sayı takıntısı var misal 13 15 17 19. 🤣 İkiye tam bölünen teller iyi olmuyor.
Şaka bir yana arkadaşımda 14 ultra var gitti 70 küsür para verdi ben aldım 26 ya bir sene önce 13 ultrayı aynı tel aynı özellikler gen 2 gen 3 olsa ne yazar bariz tek farkları yok üstelik benim 13 ultra 1 yıllık arkadşımın tel 2 aylık benim sarj ondan fazla gidiyor şaka gibi 😁

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
42
Yorumlarınız bence çok detaylı sizi takdir ediyorum. Ve bende tek sayı takıntısı var misal 13 15 17 19. 🤣 İkiye tam bölünen teller iyi olmuyor.
Şaka bir yana arkadaşımda 14 ultra var gitti 70 küsür para verdi ben aldım 26 ya bir sene önce 13 ultrayı aynı tel aynı özellikler gen 2 gen 3 olsa ne yazar bariz tek farkları yok üstelik benim 13 ultra 1 yıllık arkadşımın tel 2 aylık benim sarj ondan fazla gidiyor şaka gibi 😁
Hocam biraz kendinizi avutuyormussjnuz gibi geldi bana 😀😀

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
Hocam biraz kendinizi avutuyormussjnuz gibi geldi bana 😀😀
Oyun ve genel kullanım olarak tek tek inceledik benim 13 ultra içi açılmış dirençli arkdaşımın ki 14ultra tr cihazı geliştirici seçenekleri güç monitörü açıyoruz pubg atıyoruz 120 fps de benimki maks 41 derece bir el oyunda yüzde 5 sarj giderken 14 ultra yüzde 9 sarj yeyip sıcaklık olarak 45 lere çıkıyor. Bunu bana biri açıklasın 🙂

Üst Alt