- Adım
- zort
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Konular
- 34
Xiaomi.eu 14.0.28'e döndüm, cihazı ısıtmayı daha başaramadım,halbuki hyper 1'de kolay ısınıyordu,hyper 2 ısınma olarak iyi ama batarya olarak kendini geliştirmesi lazım,yine de os1'den iyiBen 13 pro kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım ama pil hyperos 1'den daha da kötü,artık miui 14'e dönüp güncelleme yapmayacağım, 48 dakikada %10 pil gidiyor 4g'de, os1 bile 1 saatte %10'du,vasat bir durum
Şimdi de bir hafta miui 14 batarya tüketimine bakalım... Hyper 2'den 1 saat, os1'den 1,5-2 saat daha iyi olacak muhtemelen
HyperFOS düzenlene kadar miui'ya devam,şimdi öğrendim neden Skorpi beyin HyperOS'a HyperFOS dediğini
Bir de kim ne derse desin ama ben bir türlü HyperOS'un görünümüne alışamadım MIUI ozletiyor kendini, o kadar laf ediyorlar MIUI kaka tü diye ama çin bazlı eu MIUI romlar gerçekten çok akıcı ve stabil..
Bu gidişatla Xiaomi HyperOS'ta batarya tüketimini düzeltecek gibi duruyor, seneye HyperOS 3'ü denerim artık.. (gerçi o zamana kadar bir pil değişimi de yaparım,cihaz 1,5 yaşına girecek seneye)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rica ederim.Teşekkür ederim cevabınız için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir