Soru Android 15 yada HyperOS 2 Güncellemesi

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
34
Ben 13 pro kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım ama pil hyperos 1'den daha da kötü,artık miui 14'e dönüp güncelleme yapmayacağım, 48 dakikada %10 pil gidiyor 4g'de, os1 bile 1 saatte %10'du,vasat bir durum
Xiaomi.eu 14.0.28'e döndüm, cihazı ısıtmayı daha başaramadım,halbuki hyper 1'de kolay ısınıyordu,hyper 2 ısınma olarak iyi ama batarya olarak kendini geliştirmesi lazım,yine de os1'den iyi

Şimdi de bir hafta miui 14 batarya tüketimine bakalım... Hyper 2'den 1 saat, os1'den 1,5-2 saat daha iyi olacak muhtemelen

HyperFOS düzenlene kadar miui'ya devam,şimdi öğrendim neden Skorpi beyin HyperOS'a HyperFOS dediğini :D :D :D

Bir de kim ne derse desin ama ben bir türlü HyperOS'un görünümüne alışamadım MIUI ozletiyor kendini, o kadar laf ediyorlar MIUI kaka tü diye ama çin bazlı eu MIUI romlar gerçekten çok akıcı ve stabil..

Bu gidişatla Xiaomi HyperOS'ta batarya tüketimini düzeltecek gibi duruyor, seneye HyperOS 3'ü denerim artık.. (gerçi o zamana kadar bir pil değişimi de yaparım,cihaz 1,5 yaşına girecek seneye)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim cevabınız için.

rica ederim.

asteo2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan kuzu
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
8
china rom kurmussun ondan olabilir, direk twrp indir sonra da eu kur zip ile

Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracı, Xiaomi telefonlarının birçok modelinde kullanılan bir araçtır ve özellikle TWRP recovery yüklemek için tasarlanmıştır. Aşağıdaki adımları takip ederek Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracını kullanabilirsiniz:

• İlk olarak, Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracını indirin ve zipten çıkarın.
  • Telefonunuzun geliştirici seçeneklerini açın ve USB hata ayıklama modunu etkinleştirin.
Xiaomi telefonlarda geliştirici seçeneklerini açıp USB hata ayıklama modunu etkinleştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
  • Telefonunuzun ayarlarını açın.
  • Ayarlar menüsünde "Telefon Hakkında" seçeneğine dokunun.
  • "Telefon Hakkında" sayfasında "MIUI Sürümüne"ne 7 kere ardışık dokunun. Böylece "Geliştirici modu" açılmış olacak.
  • Artık geliştirici seçenekleri menüsüne erişebilirsiniz. Bunun için ayarlar menüsünden "Ek ayarlar" > "Geliştirici seçenekleri" seçeneklerini takip edin.
  • Geliştirici seçenekleri menüsüne girdikten sonra, "USB hata ayıklama" seçeneğini etkinleştirin. Karşınıza bir uyarı çıkarsa, "Tamam" diyerek devam edin.
Artık Xiaomi telefonunuzda USB hata ayıklama modu etkinleştirilmiştir ve bilgisayarınızla telefonunuzu USB kablosu ile bağlayarak hata ayıklama yapabilirsiniz.
  • Telefonunuzu bilgisayarınıza USB kablosu ile bağlayın.
  • Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracını başlatın.
  • Aracın ana ekranındaki talimatlara uygun olarak seçip yapın
  • Yükleme işlemi tamamlandığında, telefonunuz otomatik olarak TWRP recovery moduna geçecektir.
Bu adımları takip ederek Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracını kullanabilirsiniz. Ancak, yükleme işlemi sırasında herhangi bir hata oluşursa, telefonunuz zarar görebilir. Bu nedenle, yükleme işleminden önce yedekleme yapmanız ve talimatları dikkatlice takip etmeniz önerilir.

china rom kurmussun ondan olabilir, direk twrp indir sonra da eu kur zip ile
Şimdi de twrp kuramıyorum cihaz fastboot moduna geçiyor , öylece kalıyor. twrp kurulmuyor.

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
Teşekkür ederim cevabınız için.

Arkdaşım sağol bu romları stabil mi ve Xiaomi update ve mifirm gibi sitelerde neden yoklar?

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
90
Hyper OS 2 gelince bootlooder kilidi Kendi kendine kapanmaz dimi Beyler?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2.0 kullanıyorum ve bootloader kilidi kapanmadı ve cihaz 0 e kurdan alınma yurt dışı değil

Üst Alt