- Adım
- Sparceal
- Cihazım
- Note 10 Pro
- Konular
- 6
G96'lı Note 11 Pro ve 90T'li note 8 proda neden sorun yaşamadık o zaman? Gerçekten çok enteresan bir deneyiminiz olmuş. Ne cihazlarda ne de yazılımlarda gram sorun sorun yaşamadım açıkçası. Hatta şimdi snapdragon diyeceksiniz fakat note 10 pro hindistan versiyonunda bile india romda sıkıntı yaşamadık.İşte kişinin yanlış yaptığını diyeceğiniz tahmin etmiştim.Özellikle yakınımda olan arkadaşlara'da denedik.Kişiden kaynaklı değil.Mi Flash'da nedense Hep India rom kurarken sorum çıkartıyor ama brick sorunları Endonezya romunu mı flash dan flaşlarken sorun çıkıyor.Sonra brick oluyor.Yoksa TWRP den çıkmaya çalışılması en kolay yolu zaten.Adam en temiz şekilde istediği için Mecbur. MİFlash ile atmak zorunda kalıyoruz.Endonezya romu en çok Mediatek işlemcili telefonları çökertiyor Snapdragon işlemcilerde pek rastlamadım(rastladığım halde de kullanıcının kendi hatası ile gördüm)Ben MTK işlemcili telefonlar adına konuştum haberin olsun kardeşim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürekli aynı mi flash sürümünü kullanıyorum, yeni çıkanların bir çoğu sorunlu. Mi flashta zibilyon tane som atılmış cihaza temiz rom çaktığımda hiç bir zaman brick ile karşılaşmadım. İnanın nasıl bir durum içerisinde bu yazılımları attınız bilmiyorum fakat inanın gerçekten bir yerde yanlışlık var.