- Adım
- Osman adak
- Cihazım
- Xiaomi note8pro
- Konular
- 1
Custom rom atarak telefonunuzu Android 14 veya 13 e yükseltebilirsiniz.Mi 10 t pro kullanıyorum. Android 12 var. Whatshapp açılır pencere desteklememeye başladı. Başına gelen varmı
Cihaz almanya cihazı imei dahi atılmadı. 2 aya kadar mi 14 ultra alcam o yüzden gerek görmüyorum. Ama birden olunca şaşırdım. Aramalarda sorun yok açılır pencere oluyor. Mesajlarda olmuyor sadeceCustom rom atarak telefonunuzu Android 14 veya 13 e yükseltebilirsiniz.
Hocam bu uygulama ile alakalı isterseniz apkmirror üzerinden beta sürümleri yüklemeyi deneyin belki çözüm olabilir.Cihaz almanya cihazı imei dahi atılmadı. 2 aya kadar mi 14 ultra alcam o yüzden gerek görmüyorum. Ama birden olunca şaşırdım. Aramalarda sorun yok açılır pencere oluyor. Mesajlarda olmuyor sadece
Peki bu romu kendim yapabilir miyim.Cihaz almanya cihazı imei dahi atılmadı. 2 aya kadar mi 14 ultra alcam o yüzden gerek görmüyorum. Ama birden olunca şaşırdım. Aramalarda sorun yok açılır pencere oluyor. Mesajlarda olmuyor sadece
Romu kendim atabilir miyim pekiCustom rom atarak telefonunuzu Android 14 veya 13 e yükseltebilirsiniz.