Soru Android 12 cihaza ROM atma

arifesat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif Esat
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Selamlar, iyi forumlar.

Mi 11 Lite (Courbet) cihazında EU 13.0.4 ROM'unu kullanıyorum. Eski sürümün daha performanslı olduğu söylense de merak edip geçmiştim, şimdi geri dönmek istiyorum ama Global sürüm yerine EU 12.5.8'i kullanmak istiyorum. Android 12 için custom recoveryler kararlı çalışmıyor diye okumuştum, bu sürüme geçmek için ne yapmam gerekiyor? Önce fastboot ile Android 11 ROM flashlayıp daha sonra recovery kurup EU ROM'u mu flashlamalıyım?

arifesat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif Esat
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Save_Mi hocam merhaba tekrardan. ROM yüklemeyi denedim ama sürekli twrp ekranına geri attı. Tekrardan denedim bilgisayarda "writing cust finished" diyor sonra takılıyor, dosyada mı sorun var acaba diye önceden kurduğum EU ROM'u denedim o da aynı. Ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir süre bekledim devam etti, öncekilerde bu kadar uzun sürmüyordu. EU ROM'u attım ama yine TWRP ekranına atıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse hocam onu da hallettim bir şekilde tekrardan MMX kurmayı deneyeceğim şimdi.

Son düzenleme:
Oyla:

arifesat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif Esat
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Oldu hocam kusura bakmayın rahatsız ettim boş yere. TWRP'den fastboot çalışmaz yazmışsınız ben ona dikkat etmemişim, ilk başta TWRP'den açtığım için olmadı sanırım.

Oyla:

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Selamlar, iyi forumlar.

Mi 11 Lite (Courbet) cihazında EU 13.0.4 ROM'unu kullanıyorum. Eski sürümün daha performanslı olduğu söylense de merak edip geçmiştim, şimdi geri dönmek istiyorum ama Global sürüm yerine EU 12.5.8'i kullanmak istiyorum. Android 12 için custom recoveryler kararlı çalışmıyor diye okumuştum, bu sürüme geçmek için ne yapmam gerekiyor? Önce fastboot ile Android 11 ROM flashlayıp daha sonra recovery kurup EU ROM'u mu flashlamalıyım?
arb kontrolü yaptınız mı

Oyla:
Üst Alt