- Adım
- adem
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 0
bilmiyorum. bende senin gibiyim. çıkınca yüklüyorum. ama şu an en stabil twrp bu.
Artık system diski wipe yapılamıyor. Buna dynamic partition deniliyor. System diski yalnız yeni rom yüklendiğinde silinerek tekrar kuruluyor.Teşekkürler
Bu twrp ler de wipe system neden yok, sonraki güncellemelere gelirmi acaba.
Her defasında şahsi verileri pc ye yedeklemek format data yapmak büyük eziyet oluyor.![]()
Aynen şu versiyon twrptwrw moduna aldığım zaman otg veya usb görmüyor cihaz açıkken sıkıntı yok görüyor birde twrp de iken imaj dosyasını yüklemek istediğimde recovery yok nasıl yukleme yapıcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Otg üzerinden rom yüklemek istediğimde usb otg yi kabul etmiyor
USB OTG çalışıyor. Ben denedim. Ama usb ile çalışmıyor. Mesela full wipe yaptıkdan sonra bilgisaraya bağlarsanız twrp modunda dahili hafızayı görmüyor.Aynen şu versiyon twrp
MBTWRP_14-03-2021_CMI.img
usb otg yi görmüyor Mi 10 pro da
Aslında resmi olan TWRP-3.4.2B-1206-XIAOMI10PRO-CN-wzsx150.zip bunda hiç bir sıkıntı yoktu. Usb otg vs. çalışıyordu.
Neden beta romlara usb otg yi görmeyen açılışı uzun süren 14-03-2021 tarihli twrp yi gömdüler ki?
Yeni twrp çıkarsa belki düzelir aynı sorunu bende yaşıyorumUSB OTG çalışıyor. Ben denedim. Ama usb ile çalışmıyor. Mesela full wipe yaptıkdan sonra bilgisaraya bağlarsanız twrp modunda dahili hafızayı görmüyor.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Siz Mi 10 da denediniz sanırım Mi 10 pro da ne yaptıysam usb otg yi görmedi.USB OTG çalışıyor. Ben denedim. Ama usb ile çalışmıyor. Mesela full wipe yaptıkdan sonra bilgisaraya bağlarsanız twrp modunda dahili hafızayı görmüyor.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Yeni twrp ye gerek yoktu.Yeni twrp çıkarsa belki düzelir aynı sorunu bende yaşıyorum
Usb otg yi telefondan biçimlendirdim ilk rom yüklerken telefonun hafızasından yüklüyorum sonra full reset atıp cihaz açılıyorFiyakalim
Kart okuyucu microsd kart mı kullanıyorsunuz rom yüklerken?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca usb otg yi en son telefonda mı pc de mi biçimlendirdiniz?
Ben de 128 gb. Micro sd kart var dosya sistemi exFAT bunu twrp de görmüyor.Telefonda