Recovery Android 11 Uyumlu Hellas TWRP UNOFFİCAL

firat36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
Twrp'de iken pc üzerinden dosyaları göremiyor musunuz
Değişik isimlerde görüyorum. Şifrelenmiş oldukları için böyle görünüyorlar sanırım. Çünkü önceki sürümde de twrpye girdiğimde parolayı girmediğimde de bu şekilde görünüyordı. Bu şekilde de dosya transferi yapamıyorum ve içinde ki dosyaları kullanamıyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Değişik isimlerde görüyorum. Şifrelenmiş oldukları için böyle görünüyorlar sanırım. Çünkü önceki sürümde de twrpye girdiğimde parolayı girmediğimde de bu şekilde görünüyordı. Bu şekilde de dosya transferi yapamıyorum ve içinde ki dosyaları kullanamıyorum.

Format data yes yapıp tekrar twrp ana ekrana gelin back-up kısmından boot yedeği alın ve işlem bitimi reboot-recovery deyin düzelmesi lazım...

Son düzenleme:

firat36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
Format data yes yapıp tekrar twrp ana ekrana gelin back-up kısmından boot yedeği alın ve işlem bitimi reboot-sistem deyin düzelmesi lazım...
Miui ekranında takılı kaldı. işin kötü tarafı 12.1.1 sürümü için .tgz uzantılı versiyon yok. magsik yüklerken böyle oldu galiba. Önce twrp eski versiyon attım sonra twrp içinden twrpyi güncelledim ama hiç sistemi başlatmadım direk twrpye dönüş yaptım son olarakta magisk flashladım cihaz açılmadı twrp nin eski sürümünde de yeni sürümünde de parola soruyor müdahale de edemiyorum. Sanırım tek çözüm 12.0.3 .tgz uzantılı versiyonu indirip tekrar deneyeceğim bu işlemler. Bu sefer sistemi her seferinde yeniden başlatıp ana ekrandan twrpye dönerek deneyeyim.

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
aynı sorun bendede var malesef bir türlü dosya transferi yapamıyorum

firat36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
aynı sorun bendede var malesef bir türlü dosya transferi yapamıyorum
aynı sorun bendede var malesef bir türlü dosya transferi yapamıyorusenin sistem açılıyor mu? şöyle bir çözüm ürettim arkadaşın yardımıyla sanki. Twrp den boot back up aldım. şu anda twrp klasörü tek görünüyor. Oraya indirdiğim 12.1.1 sürümünü kopyalamayı başardım yazılımı flaşlamayı deneyeceğim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Miui ekranında takılı kaldı. işin kötü tarafı 12.1.1 sürümü için .tgz uzantılı versiyon yok. magsik yüklerken böyle oldu galiba. Önce twrp eski versiyon attım sonra twrp içinden twrpyi güncelledim ama hiç sistemi başlatmadım direk twrpye dönüş yaptım son olarakta magisk flashladım cihaz açılmadı twrp nin eski sürümünde de yeni sürümünde de parola soruyor müdahale de edemiyorum. Sanırım tek çözüm 12.0.3 .tgz uzantılı versiyonu indirip tekrar deneyeceğim bu işlemler. Bu sefer sistemi her seferinde yeniden başlatıp ana ekrandan twrpye dönerek deneyeyim.

Magiski rom yükleyip kurulumu yaptıktan sonra önce apk'sını yükleyip ondan sonra twrp'ye alıp zip dosyasını yükleyin.

Vb meta yükleyerek twrp moduna alın ve boot yedeği alıp reboot recovery yapın olmaz ise otg kablo/aparat ile nrom yükleyin o da olmaz ise konularımda yer alan fastboot xiaomi.eu romu yükleyin....

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
Magiski rom yükleyip kurulumu yaptıktan sonra önce apk'sını yükleyip ondan sonra twrp'ye alıp zip dosyasını yükleyin.

Vb meta yükleyerek twrp moduna alın ve boot yedeği alıp reboot recovery yapın olmaz ise otg kablo/aparat ile nrom yükleyin o da olmaz ise konularımda yer alan fastboot xiaomi.eu romu yükleyin....
hocam siz şuan hangi mıuı sürümdesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bu sorun son çıkan 12.1.1 sürümü ile başladı

rom değiştiremiyorum twrp değiştirebiliyorum ama rom değişmiyor

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Twrp back-up kısmından boot yedeği alın ve işlem bitimi reboot-recovery deyin düzelmesi lazım

firat36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2

Ben şu anda son 12.1.1 sürümndeyim sistemim açılmadığı için tekrar yüklüyorum. Magsiki de apk olarak yükleyip deneyeceğim.

Üst Alt