Android 11 gayet stabil, güzel hızlı. Ama stabil olması veya hızlı olması hangi rom yükleyeceğinize bağlı, MIUI tabanlı ise kesinlike Android 10 MIUI dan daha iyiAndroid 11 yükleyen arkadaşlar cihaz stabil mi herhangi bir sorun yaşıyor musunuz ?
Hocam ben hala eu 11.0.7 kullaniyorum miui 12 romlarda hep sarj performansinda problem yasadim. Miui 12.5 android 11 ikilisini merak ediyorum acikcasi. Husrana ugramaktan ve temiz kurulum yapmak ugrastirdigi icin yeni romlari kurasim pek yok acikcasiMIUI tabanlı a11 çöp sakın yükleme ben kendi telefonumda miui11 e döndüm telefon canavar oldu
Tr romu için sordum hocam sizin rom tr mi pekiAndroid 11 gayet stabil, güzel hızlı. Ama stabil olması veya hızlı olması hangi rom yükleyeceğinize bağlı, MIUI tabanlı ise kesinlike Android 10 MIUI dan daha iyi
Android 10 miu 12.5 kullanıyorum hocam çok stabil 11 acaba stabil mıdır diye merak ettim galiba yapmasam daha iyiMIUI tabanlı a11 çöp sakın yükleme ben kendi telefonumda miui11 e döndüm telefon canavar oldu
merak edecek birşey yok 12.5 da çöp. tabi enhanced yazılımı destekleyen bir telefonunuz varsa onu bilmiyorum.Hocam ben hala eu 11.0.7 kullaniyorum miui 12 romlarda hep sarj performansinda problem yasadim. Miui 12.5 android 11 ikilisini merak ediyorum acikcasi. Husrana ugramaktan ve temiz kurulum yapmak ugrastirdigi icin yeni romlari kurasim pek yok acikcasi![]()
Haklısınız Aosp Rom Bambaşka bişey Cihaz Yeniden Doğuyormerak edecek birşey yok 12.5 da çöp. tabi enhanced yazılımı destekleyen bir telefonunuz varsa onu bilmiyorum.
tavsiyem aosp destekli romları kullanmak. bliss rom'a geçtim muhteşem herşey.
Hocam ben önceki cihazlarımda denedim aosp romlari hep batarya performansinda kötü sonuçlar aldım. Dediğiniz romlarsa batarya performansı nasıl hocam?? Ben şu an pil açısından çok memnunum 2 güne yakın bekleme süresi ve 9 saat civarı ekran süresi alıyorumHaklısınız Aosp Rom Bambaşka bişey Cihaz Yeniden Doğuyor![]()