MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Metin teomanonal hocalarım rom harika ötesi a10 olduğu için pil tüketimi eu stabil ile aynıdır bence üstelik gereksiz programlar yok ram çok düşük sadece bir 10 gün oturması lazım :) ayrıca ilk defa rom kurulduktan sonra telefon kasmadı çok bekledim ama yok burdan bile belli oluyor :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Metin teomanonal hocalarım rom harika ötesi a10 olduğu için pil tüketimi eu stabil ile aynıdır bence üstelik gereksiz programlar yok ram çok düşük sadece bir 10 gün oturması lazım :)
10 gün mü :D eu 1 saatte oturuyor hocam, razer Arap atı gibi desenize, sonradan açılıyor :D

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
melih97, Sen başka rom yükledin sanırım çünkü bu A10 değil A11 ?

Metin teomanonal hocalarım rom harika ötesi a10 olduğu için pil tüketimi eu stabil ile aynıdır bence üstelik gereksiz programlar yok ram çok düşük sadece bir 10 gün oturması lazım :) ayrıca ilk defa rom kurulduktan sonra telefon kasmadı çok bekledim ama yok burdan bile belli oluyor :)

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
10 gün mü :D eu 1 saatte oturuyor hocam, razer Arap atı gibi desenize, sonradan açılıyor :D
Hocam şarj döngüsünün oturması lazım :)yani her rom böyledir 1 2 gün kullanıp karar verilemez ki :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

melih97, Sen başka rom yükledin sanırım çünkü bu A10 değil A11 ?
Evet hocam razer os diye rom çıkmış note 8 için ama efsane aosp gibi akıyor :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam şarj döngüsünün oturması lazım :)yani her rom böyledir 1 2 gün kullanıp karar verilemez ki :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam razer os diye rom çıkmış note 8 için ama efsane aosp gibi akıyor :)
Pil için tamam haklısınız oturması lazım ancak o akıcılık bende eu da daha iyi niyeyse.. Romda hali hazırda root yok dimi, ben rom ve magisk arka arkaya yükledim.. Bir yerde hata mı yapıyorum, özel bi talimat yok dimi, format data + 4 wipe temiz kurulum.. Tabi rom sonrası gerekirse format data tekrar o ayrı konu. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben genel olarak son sürüm eu kararlıdan memnun kaldım
android 10'dan verilerimi silmeden geçmeme rağmen kararsız çalışan bir şey görmedim.
Temiz kuruluma üşeniyorum.Onu yaparsam daha iyi olacağına eminim 35-40 GB verim var

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Pil için tamam haklısınız oturması lazım ancak o akıcılık bende eu da daha iyi niyeyse.. Romda hali hazırda root yok dimi, ben rom ve magisk arka arkaya yükledim.. Bir yerde hata mı yapıyorum, özel bi talimat yok dimi, format data + 4 wipe temiz kurulum.. Tabi rom sonrası gerekirse format data tekrar o ayrı konu. :)
Yok hocam rootsuz ama

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
12.0.1.0 R'ı kuracağım temiz kurulum ile. TWRP 3.5 sürümünü kullanıyorum, Hellas'ı kurasım yok, çok sevmiyorum da. :D Romu kurduktan sonra DFE dosyasını kursam yeterli midir şifrelenme sorununu engellemek için? Bir de her işlem sonrası kurmam gerekiyor mu? Mesela romu kurdum, DFE kurdum, cihazı açtım; sonra tekrar TWRP'ye girdim, Magisk'i kurdum ve bundan sonra da mı kurmam gerek? Bir de wipe cache ve dalvik yaptığımda da mı kurmam gerek? Yoksa rom kurarken bir defa kurmak tamamıyla yeterli midir başka rom kurana kadar?

Çok sordum ama bu şifreleme olayının mantığını tam anlamadım. Sonra başıma iş açmak istemiyorum. :D

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Tamam hocam, uzun zamandır miuimix kullanmadım, az önce yükledim.. Biraz takılayım bakalım :)
Ben de temiz kurulum sonrası rootsuz kullanıyorum, ram kullanımı az diğer 12 lere göre, belli ki hızı burdan geliyor...
Bu arada kontrol merkezi ikon rengini beğenmeyenler, geliştirici seçeneklerinin en alt kısmında bulunan "Tema Oluşturma-Vurgu Rengi" kısmından istediği rengi kullanabilir. Renk değişiminden sonra ikonlara bir kez tıklamanız yeterli, bilginize...

Üst Alt