- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Kesinlikle hocam, romu yükleyip 1 saate karar verenlere şaşıyorum, yalan yokDüzelir hocam bi kaç pil döngüsüne
Hocam şuan bu romda mısınız ?Kurdum.Tam ekran hareketleri ekran animasyonu miui 11 olmuş.Kasmalar biraz var.Şarj konusuna gelince galiba iyileştirmeler var.Diğer miui 12 romlarına göre pili hızlı içmiyor o da büyük ihtimal animasyon geçişleri miui 11 olduğu için
Evet hocamHocam şuan bu romda mısınız ?
Yorumunuzu okudum hocam.Şuan rom nasıl bir sıkıntı yaşıyor musunuz ?Evet hocam
Sonuç nedir hocam bataryayı sormuyorum, genel olarak, arayüz mesela.. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam miui 11 gibi olmuş dedi bir arkadaş ama bu rom için miydi onu hatırlamıyorum.Evet hocam
Animasyonlarda değişikliğe gitti Xiaomi şu anlık Miui 11 ile aynı maalesefSonuç nedir hocam bataryayı sormuyorum, genel olarak, arayüz mesela.. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam miui 11 gibi olmuş dedi bir arkadaş ama bu rom için miydi onu hatırlamıyorum.
Evet hocam ben dedim zaten.O yorumda da dediğim gibi büyük ihtimal miui 12 nin animasyonları fazla şarj yediği için miui 11 yapmışlar diye düşünüyorum.Pile gelirsek şuanlık iyi fena değilSonuç nedir hocam bataryayı sormuyorum, genel olarak, arayüz mesela.. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam miui 11 gibi olmuş dedi bir arkadaş ama bu rom için miydi onu hatırlamıyorum.
Hocam mesela uygulama arsası geçişler için aşağıda bulunan bar ile sağa / sola çekerek yapabiliyoruz, bu özellik Android 10 ile geldi sanıyordum, miui ile ilgisi yok diye düşünmüştüm.. Umarım xioami bu fikrinden vazgeçer de eskisi gibi olur. Sağolun.Animasyonlarda değişikliğe gitti Xiaomi şu anlık Miui 11 ile aynı maalesef
ne zaman düzeltir bilemiyoruz ama gidişat beta da da stabilde de bir süre böyle
Özellik android 10 ile ilgili hocam ancakHocam mesela uygulama arsası geçişler için aşağıda bulunan bar ile sağa / sola çekerek yapabiliyoruz, bu özellik Android 10 ile geldi sanıyordum, miui ile ilgisi yok diye düşünmüştüm.. Umarım xioami bu fikrinden vazgeçer de eskisi gibi olur. Sağolun.