Sistem uygulama guncelleme bölümü yok hocamYükleyip deniycem ayriyeten sizde sistem uygulamaları guncelle bölümünde guncellemeler çıkıyormu ?
merhabalar, global 11.0.9 dan 12.0.1 globala geçtim batarya berbat oldu. 3 gün gidiyordu şimdi 1 gün zor...Ben batarya mevzumu çözmek istiyorum sizin tecrübenize dayanarak soruyorum sizce hangi rom yüklenmeli...Batarya ve stabilite önceliğimdir, diğerleri olmasa da olur diyorsan kesinlikle...
Hocam pil olarak pek fikrim yok bu rom la ilgili.merhabalar, global 11.0.9 dan 12.0.1 globala geçtim batarya berbat oldu. 3 gün gidiyordu şimdi 1 gün zor...Ben batarya mevzumu çözmek istiyorum sizin tecrübenize dayanarak soruyorum sizce hangi rom yüklenmeli...
EvetYükleyip deniycem ayriyeten sizde sistem uygulamaları guncelle bölümünde guncellemeler çıkıyormu ?
Tt online nın alt sürümünü bul ve yükle...Şu anlık batarya olarak hoşuma gitti. Youtube Face İnsta takildim hep gayet başarili pil olarak şuanlık gözümde. Hes e de zorla olsada girmeyi başardım ama hala TT onlineye giremedim sağlık olsun Bu arada Süper Duvarkağıtları aktif ve gayet stabil çalışıyor. Miui Rehberi ve Mesajları var (Google kişiler mesaj uygulaması değil orjinal miui olarak geliyor ) Gayet hoşuma gitti. StreX hocam sağolsun. İyiki kurmuşum
Super duvar kağıdı nasıl aktif yaptinizŞu anlık batarya olarak hoşuma gitti. Youtube Face İnsta takildim hep gayet başarili pil olarak şuanlık gözümde. Hes e de zorla olsada girmeyi başardım ama hala TT onlineye giremedim sağlık olsun Bu arada Süper Duvarkağıtları aktif ve gayet stabil çalışıyor. Miui Rehberi ve Mesajları var (Google kişiler mesaj uygulaması değil orjinal miui olarak geliyor ) Gayet hoşuma gitti. StreX hocam sağolsun. İyiki kurmuşum
Hocam anaekran a uzun basin duvarkağdi bölümünde stabilliği çok akıçi demi hocam stock global a vs kiyasla çok akıcıSuper duvar kağıdı nasıl aktif yaptiniz
Dediğinizi denedim hocam malesef güncel sürüm yükleyin diyor tamam diyince uygulamayı kapatip play e atitiyor geri yapinca yine kapatiyor :/Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tt online nın alt sürümünü bul ve yükle...
Rica ederim...Hocam anaekran a uzun basin duvarkağdi bölümünde stabilliği çok akıçi demi hocam stock global a vs kiyasla çok akıcı
Dediğinizi denedim hocam malesef güncel sürüm yükleyin diyor tamam diyince uygulamayı kapatip play e atitiyor geri yapinca yine kapatiyor :/
Hocalarım TT online ye neden girmediğini çözdüm. Buluttan yedek yükle demiştim galiba data dosylari falanda karısti silip tekrar kurdum düzeldi giriş yapabildim teomanonal hocam ilginiz için teşekkür ederim