MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

vtechno

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6
Bana iyilesme var gibi geldi son surumde pil.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Herkese hayırlı akşamlar hocalarım.
Bu romu kurdum herşey on numara çok da hoşuma gitti.
Ama şöyle bir sorunum var. Hayat eve sığar ve turktelekom online işlemler uygulamalarina giriş yapamiyorum ( uygulamalar çalışıyor ama no yu yazip kod isteyince kod gelmiyor hes de online islemde kod falan aliyorum ama ondada internet bağlantisi yok diyor)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yükleyip deniycem ayriyeten sizde sistem uygulamaları guncelle bölümünde guncellemeler çıkıyormu ?
Sistem uygulama guncelleme bölümü yok hocam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-25-23-14-46-388_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-11-25-23-14-46-388_com.android.settings.jpg
    160,2 KB · Görüntüleme: 32

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Batarya ve stabilite önceliğimdir, diğerleri olmasa da olur diyorsan kesinlikle...
merhabalar, global 11.0.9 dan 12.0.1 globala geçtim batarya berbat oldu. 3 gün gidiyordu şimdi 1 gün zor...Ben batarya mevzumu çözmek istiyorum sizin tecrübenize dayanarak soruyorum sizce hangi rom yüklenmeli...

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
merhabalar, global 11.0.9 dan 12.0.1 globala geçtim batarya berbat oldu. 3 gün gidiyordu şimdi 1 gün zor...Ben batarya mevzumu çözmek istiyorum sizin tecrübenize dayanarak soruyorum sizce hangi rom yüklenmeli...
Hocam pil olarak pek fikrim yok bu rom la ilgili.
Ama stabil ve çok hoş bir rom. Ama Hes ve TT online ye giremedim bir türlü :/

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Şu anlık batarya olarak hoşuma gitti. Youtube Face İnsta takildim hep gayet başarili pil olarak şuanlık gözümde. Hes e de zorla olsada girmeyi başardım ama hala TT onlineye giremedim sağlık olsun :) Bu arada Süper Duvarkağıtları aktif ve gayet stabil çalışıyor. Miui Rehberi ve Mesajları var (Google kişiler mesaj uygulaması değil orjinal miui olarak geliyor ) Gayet hoşuma gitti. StreX hocam sağolsun. İyiki kurmuşum :) <3

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-26-04-12-13-678_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-26-04-12-13-678_com.miui.securitycenter.jpg
    221,1 KB · Görüntüleme: 27

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Yükleyip deniycem ayriyeten sizde sistem uygulamaları guncelle bölümünde guncellemeler çıkıyormu ?
Evet

Şu anlık batarya olarak hoşuma gitti. Youtube Face İnsta takildim hep gayet başarili pil olarak şuanlık gözümde. Hes e de zorla olsada girmeyi başardım ama hala TT onlineye giremedim sağlık olsun :) Bu arada Süper Duvarkağıtları aktif ve gayet stabil çalışıyor. Miui Rehberi ve Mesajları var (Google kişiler mesaj uygulaması değil orjinal miui olarak geliyor ) Gayet hoşuma gitti. StreX hocam sağolsun. İyiki kurmuşum :) <3
Tt online nın alt sürümünü bul ve yükle...

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Super duvar kağıdı nasıl aktif yaptiniz

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Super duvar kağıdı nasıl aktif yaptiniz
Hocam anaekran a uzun basin duvarkağdi bölümünde :) stabilliği çok akıçi demi hocam stock global a vs kiyasla çok akıcı :)

Evet

Tt online nın alt sürümünü bul ve yükle...
Dediğinizi denedim hocam malesef güncel sürüm yükleyin diyor tamam diyince uygulamayı kapatip play e atitiyor geri yapinca yine kapatiyor :/

Hocalarım TT online ye neden girmediğini çözdüm. Buluttan yedek yükle demiştim galiba data dosylari falanda karısti silip tekrar kurdum düzeldi giriş yapabildim teomanonal hocam ilginiz için teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Hocam anaekran a uzun basin duvarkağdi bölümünde :) stabilliği çok akıçi demi hocam stock global a vs kiyasla çok akıcı :)

Dediğinizi denedim hocam malesef güncel sürüm yükleyin diyor tamam diyince uygulamayı kapatip play e atitiyor geri yapinca yine kapatiyor :/

Hocalarım TT online ye neden girmediğini çözdüm. Buluttan yedek yükle demiştim galiba data dosylari falanda karısti silip tekrar kurdum düzeldi giriş yapabildim teomanonal hocam ilginiz için teşekkür ederim :)
Rica ederim...

Üst Alt