Ağa ne olur stabil çalışıyor deeeArkadaşlar ben indirdim kurdum. telefon kurulum aşamasını yapıyorum sorusu olan yazabilir.
Tam ekran hareketleri Miui 11 gibi mi? Uygulama arası geçiş yan kısmı çekip bekleyince mi oluyor?Akadaşlar ben indirdim kurdum. telefon kurulum aşamasını yapıyorum sorusu olan yazabilir.
Miui 12 daha yumuşak geçişler var Miui 11 ile aynı değil.Tam ekran hareketleri Miui 11 gibi mi? Uygulama arası geçiş yan kısmı çekip bekleyince mi oluyor?
O konu v11 galiba hocam. v12'ye geçişte yeni konu olsun, diğeri arşiv olarak kalsın daha iyi olur.Hocam elinize sağlık ancak halihazırda mevcut eu stabil konusu vardı ondan devam etmeyi düşünüyordum gün içinde yazmak nasip olmadı
Konu yığılması oldu note 8 bölümünde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 11 - Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Bu rom bir Custom romdur Xiaomi tarafından çıkarılmamıştır, kurabilmek için bootloader kilidiniz açık twrp yüklü olmalıdır. Bootloader kilidini açmak için:Redmi Note 8 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır Twrp yüklemek için; Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı KURULUM * Xiaomi Eu romu u...forum.miuiturkiye.net
Tamamdır hocamO konu v11 galiba hocam. v12'ye geçişte yeni konu olsun, diğeri arşiv olarak kalsın daha iyi olur.
Hocam bu miui 12 stable mi şimdi diğer tarafta herhangi bir ekleme yok 11 gözüküyor oradaHocam elinize sağlık ancak halihazırda mevcut eu stabil konusu vardı ondan devam etmeyi düşünüyordum gün içinde yazmak nasip olmadı
Konu yığılması oldu note 8 bölümünde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 11 - Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Bu rom bir Custom romdur Xiaomi tarafından çıkarılmamıştır, kurabilmek için bootloader kilidiniz açık twrp yüklü olmalıdır. Bootloader kilidini açmak için:Redmi Note 8 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır Twrp yüklemek için; Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı KURULUM * Xiaomi Eu romu u...forum.miuiturkiye.net