Süper duvar kağıdı mı kullanıyorsun? Eğer öyleyse duvar kağıdını değiştirerek dene...Yok hocam benim cihaz niye böyle yapıyor anlamadım... Tekrar temiz kurulum yaptım 4 wipe format data ama yine kasmalar mevcut, bildirim çubuğunu indirirken, menü geçişlerinde misal... Sorun nerede anlamıyorum, miui11de akıcı bi şekilde iken şimdi ram mi yetmiyor acabaBize yar olmayacak gibi miui12..
Süper duvar kağıdını değiştirince biraz düzelldi kasmalar... Eski kontrol merkezini de deneyeceğim hocamSüper duvar kağıdı mı kullanıyorsun? Eğer öyleyse duvar kağıdını değiştirerek dene...
Bir de yeni kontrol merkezi değilde eski kontrol merkezi dene derim...
Benim de garantisi devam ediyor, bl açık rom yüklüydü. Mi flash ile stock rom yükledim bl kapattım verdim servise. Ücretsiz ekran ve kamera değiştiGarantisi devam ediyor
sizleri böyle heyecanlı heyecanlı yazarken görünce içim bi acaip oluyor. Şeytana uymamak için besmele çekip duruyorum
Kendi kendine gelicek elbet bi gün![]()
Global olarak henüz miui 12 çıkmadı, yani şu an için beklemek zorundasınız..Selam hocam, şimdi bende yurtdışı redmi note 8 4-64 garantisiz "bootloader kilidi açık" imei kayıtlı MİUİ sürümü " Miui Global 11.0.10 kararlı (PCOMIXM)" cihaz var. Twrp kurup Magisk 20.4 sürümü ile rootladım. Fakat telefon sonra kasılmaya başladı roottan hemen sonra ki ilk açılışta bir ara kitlenme yaşadı. Uygulamalarda mesajlara girerken ya da kare tuşuna bastığımda kasılmalar oluştu. Şimdi ben bu telefondan "TWRP + MAGİSK i kaldırıp yeni çıkan miui 12 yi kurmak istiyorum. sanırım global sürümü kurmalıyım ki bunu indirmiştim. Telefonumun imeisini bootloader kilidinin açıktan kapalıya geçmesi vb sorunları yaşamadan nasıl bir yol izlemeliyim? bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Kilidi kapatamadan stok hale dönemeden cihaz yazilimsal bir hata verse garanti bakmaz hocam dikkat etmek lazım.Benim de garantisi devam ediyor, bl açık rom yüklüydü. Mi flash ile stock rom yükledim bl kapattım verdim servise. Ücretsiz ekran ve kamera değişti
Tabiki zaten bu riski göze alarak yapılıyor her işlem. Recovery kullanırken işini biliyorsan, nerde ne yapacağını biliyorsan, başka cihazlardan özellikle de xiaomi dışındaki marka cihazların port romlarini yüklemeye çalışmazsan yüzde 99 sıkıntı olmuyor. Ama dediğim gibi risk hep varKilidi kapatamadan stok hale dönemeden cihaz yazilimsal bir hata verse garanti bakmaz hocam dikkat etmek lazım.