MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Yok hocam benim cihaz niye böyle yapıyor anlamadım... Tekrar temiz kurulum yaptım 4 wipe format data ama yine kasmalar mevcut, bildirim çubuğunu indirirken, menü geçişlerinde misal... Sorun nerede anlamıyorum, miui11de akıcı bi şekilde iken şimdi ram mi yetmiyor acaba :( Bize yar olmayacak gibi miui12..

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Yok hocam benim cihaz niye böyle yapıyor anlamadım... Tekrar temiz kurulum yaptım 4 wipe format data ama yine kasmalar mevcut, bildirim çubuğunu indirirken, menü geçişlerinde misal... Sorun nerede anlamıyorum, miui11de akıcı bi şekilde iken şimdi ram mi yetmiyor acaba :( Bize yar olmayacak gibi miui12..
Süper duvar kağıdı mı kullanıyorsun? Eğer öyleyse duvar kağıdını değiştirerek dene...
Bir de yeni kontrol merkezi değilde eski kontrol merkezi dene derim...

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Süper duvar kağıdı mı kullanıyorsun? Eğer öyleyse duvar kağıdını değiştirerek dene...
Bir de yeni kontrol merkezi değilde eski kontrol merkezi dene derim...
Süper duvar kağıdını değiştirince biraz düzelldi kasmalar... Eski kontrol merkezini de deneyeceğim hocam

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Garantisi devam ediyor :(:(

sizleri böyle heyecanlı heyecanlı yazarken görünce içim bi acaip oluyor. Şeytana uymamak için besmele çekip duruyorum :)

Kendi kendine gelicek elbet bi gün :?
Benim de garantisi devam ediyor, bl açık rom yüklüydü. Mi flash ile stock rom yükledim bl kapattım verdim servise. Ücretsiz ekran ve kamera değişti

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Selam hocam, şimdi bende yurtdışı redmi note 8 4-64 garantisiz "bootloader kilidi açık" imei kayıtlı MİUİ sürümü " Miui Global 11.0.10 kararlı (PCOMIXM)" cihaz var. Twrp kurup Magisk 20.4 sürümü ile rootladım. Fakat telefon sonra kasılmaya başladı roottan hemen sonra ki ilk açılışta bir ara kitlenme yaşadı. Uygulamalarda mesajlara girerken ya da kare tuşuna bastığımda kasılmalar oluştu. Şimdi ben bu telefondan "TWRP + MAGİSK i kaldırıp yeni çıkan miui 12 yi kurmak istiyorum. sanırım global sürümü kurmalıyım ki bunu indirmiştim. Telefonumun imeisini bootloader kilidinin açıktan kapalıya geçmesi vb sorunları yaşamadan nasıl bir yol izlemeliyim? bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Global olarak henüz miui 12 çıkmadı, yani şu an için beklemek zorundasınız..
Twrp ve root cihazda öyle sorunlara yer açmaz ki, ilk defa duydum..
Cihazın bootloader kilidini kapatmayın.. Cihaz çin versiyonu ise, global romda kapatırsanız kilidi geçmiş olsun.. Bırakın kilidi açık kalsın, zararı yok.. Zaten yurt dışı cihaz, kapalı olursa size artısı olmayacak.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Benim de garantisi devam ediyor, bl açık rom yüklüydü. Mi flash ile stock rom yükledim bl kapattım verdim servise. Ücretsiz ekran ve kamera değişti
Kilidi kapatamadan stok hale dönemeden cihaz yazilimsal bir hata verse garanti bakmaz hocam dikkat etmek lazım.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Kilidi kapatamadan stok hale dönemeden cihaz yazilimsal bir hata verse garanti bakmaz hocam dikkat etmek lazım.
Tabiki zaten bu riski göze alarak yapılıyor her işlem. Recovery kullanırken işini biliyorsan, nerde ne yapacağını biliyorsan, başka cihazlardan özellikle de xiaomi dışındaki marka cihazların port romlarini yüklemeye çalışmazsan yüzde 99 sıkıntı olmuyor. Ama dediğim gibi risk hep var

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Rom efsane güzel:) yaklaşık 1.10 dakika gibi bir sürede %11 şarj yedi, düzelir diye düşünüyorum çok fazla şarj yemiyor ama olsun :) akıcılık, efsane müthiş ötesi

Üst Alt