Sorun yaşamazsınız ancak EU'nun A11 sürümü iyi değil. A10 12.0.3.0 sürümü iyi.Bende Redmi Note 8 Global 12.0.6 A10 var, bu romu yüklesem bir sıkıntı olur mu? Bende A10 olduğu için A10 bir rom mu yüklemeliyim?
Peki hangi romdan geçiş saglasak iyidir hocam siz hangi romdan gectinizSorun yaşamazsınız ancak EU'nun A11 sürümü iyi değil. A10 12.0.3.0 sürümü iyi.
Temel olan rom önemli değil. Güncel bir recovery kullanın yeterlidir.Peki hangi romdan geçiş saglasak iyidir hocam siz hangi romdan gectiniz
driverlerı nereden bulabilirim ? 1 saat sonra yükleyeceğim BL yeni açıldı2. Xiaomi USB driverları kurun
A11 EU iyi durumda değil. Kuracaksınız A10 EU 12.0.3.0 kurun (A11 olanı da var, önermem).Hocam AOSP A11 romdayım (Crdroid) daha önce EU rom kullanmamıştım geçmeye değer mi? Miui hoşuma gidiyordu ama globalde bayağı takılma ve reklam sorunu yaşıyordum eu romda aynı sorunları yaşar mıyım? EU Beta ve EU stabil arasında çok fark var mı? Yani betasını yüklesem çok fazla sorunla karşılaşır mıyım?
Herhangi bir güncel olmama sorunu yaşamam değil mi hocam (malum global 12.0.6.0 daydı en son o yüzden soruyorum). Bir de AOSP A11 romdan dediğiniz roma geçmeye değer mi?A11 EU iyi durumda değil. Kuracaksınız A10 EU 12.0.3.0 kurun (A11 olanı da var, önermem).
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir