StreX hocam hangi uygulamaları dondurmak yada silmek gibi bir hata yapmayayım sonuçta çin romu bu, önüme geleni atarım normalde ama uyarınız üzere bir liste varsa çok iyi olur.
Bu listeyi telefondan terminal kullanarak yaparım, sağolun hocam..Bu program ile debloat yaparken istediğiniz programı devre dışı bırakabilirsiniz listedeki programlar debloat yapınca sorun çıkarmayanlar.Rehber - Xiaomi ADB/Fastboot Tools 7.03 Türkçe Arayüz
Xiaomi ADB / Fastboot Araçları İngilizce arayüz olan programı türkçe olarak çevirdim. Çeviride hatalı yada çevrilmemiş yerleri geri dönüş yaparsanız buna göre düzenleme yapılacaktır. 7.03 indirme linki: XiaomiADBFastbootTools-7.03.jar 7.0 indirme linki: XiaomiADBFastbootTools-7.0.jar...forum.miuiturkiye.net
Ben hava durumu vs hariç her şeyi debloat ediyorum
Çin romunda tarayıcı müzik uygulamaları vs çine özel çünkü
Güncelleme yapınca tekrar gelmiyorlar bana göre en güzel yanlarından biri de o.
Estağfurullah sorun yok hocamO zaman ben sizin mesajınızı yanlış anladım.. Yırttım diyordum ama her halükarda yanlış anlamışım.. Neyse bugünde böyle bitsin![]()
Rica ederim.Bu listeyi telefondan terminal kullanarak yaparım, sağolun hocam..
13 sürümü var bu arada çin romununTam çin romuma niyetlendim, rom kendine geldi Eu alındı sanki
Ben yinede tutayım bir kenarda romu.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gapps harici evet,ben gapps kullanmıyorum ancak kullanan var kullanmadığım bir şeyi tavsiye etmiyorum.Strex şimdi şöyle yapicam..
Wipe lar
Rom kurulumu
Magisk
Gapps (nikgapps)
Format data
Restart
.. cihaz açılınca debloat..
Bumudur ?
Twrp bu twrp_ginkgo-willow_3.4A9_23-12-2020_BL.img sorun olurmuGapps harici evet,ben gapps kullanmıyorum ancak kullanan var kullanmadığım bir şeyi tavsiye etmiyorum.
Google'ı apk olarak kuruyorum tabi biraz yoruyor ama siz gapps flaşlayabilirsiniz.
Flaşlayacaksanız rom+gapps+magisk reboot yapın