- Adım
- Tobias
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Avukat
- Konular
- 2
Yok hocam sürekli rom kurmamak bu işten uzak durmak iyi geliyor tavsiye ederim
Böyle bişey mümkünmü
Yok hocam sürekli rom kurmamak bu işten uzak durmak iyi geliyor tavsiye ederim
Romu atarsınız, sonra reboot dedikten sonra bir bekleyiş vardır hani, cihaz açılacak mı, açılmayacak mı? Hele bir de portlanan bir rom ise o heyecan tavan yaparBöyle bişey mümkünmüBiz iflah olmaz bağımlılarız
![]()
Romu atarsınız, sonra reboot dedikten sonra bir bekleyiş vardır hani, cihaz açılacak mı, açılmayacak mı? Hele bir de portlanan bir rom ise o heyecan tavan yaparcidden bizim sonumuz ne olacak
![]()
Hocam siz ne yaptınız telefona? Ben Brave kullanıyorum Chrome yerine. Sözde daha az pil harcıyor ama sizin Chrome beta baya az harcamış. Vanced kullanıyorum YouTube yerine, onda da bir şeyler izledikçe coşuyor pil tüketimi (YouTube'dan az yine de) ama yine sizinkinden fazla. Ne yaptınız ekranı açık bırakarak ana ekrana falan mı baktınız?Oyun oynamadığım zaman böyle şu an için..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Oyun oynadığım zaman da böyle bir sonuç aldım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende ki youtube uygulaması magisk modülü hocam..Hocam siz ne yaptınız telefona? Ben Brave kullanıyorum Chrome yerine. Sözde daha az pil harcıyor ama sizin Chrome beta baya az harcamış. Vanced kullanıyorum YouTube yerine, onda da bir şeyler izledikçe coşuyor pil tüketimi (YouTube'dan az yine de) ama yine sizinkinden fazla. Ne yaptınız ekranı açık bırakarak ana ekrana falan mı baktınız?![]()
Hocam play storeda hangi kalibrasyon uygulamasini kullaniyorsunuz? DeneyelimTelefon %100 şarj olsa bile şarjdan çekmiyorsunuz. Çünkü aslında hâlâ akım alıyor oluyor pil. Ampere uygulamasıyla takip ediyorsunuz şarj durumunu. Tam Dolu yazısı çıkana kadar bekliyorsunuz (15-20 dk sürüyor). Sonra Play Store'dan indirebileceğiniz batarya kalibrasyonu uygulamalarından biri ile root yetkisiyle kalibrasyonu yapıyorsunuz.
Root yoksa: Ampere uygulaması Tam Dolu yazınca şarjdan çıkarın, cihazı yeniden başlatın ve tekrar şarja takın. Yine kontrol edin. Yine Tam Dolu diyince tam kalibrasyon olmasa da biraz olmuş gibi oluyor.
Pil sağlığı gereği pili tamamen bitirip tamamen doldurmaya yönelik kalibrasyonları doğru bulmuyorum ben. Her güncellemeden sonra 1 defa ilk yöntemdeki gibi kalibrasyon yapıyorum.
Bende de durum böyle siz söyleyince bakayım dedim.. Bende de %88 yazması gerekiyor, cihazın başka bir hesabı yoksa kendine göreSiz nasıl bu kadar iyi süre alıyorsunuz bende durum bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de kullanılan yüzde 57 olması lazım 44 yazıyor
Nasıl 11 saat ekran süresi alıyorsunuz hanımla ikimiz aynı telefonu kullanıyoruz ama hiç 7 8 saatten fazla göremedik hiç oyun da oynamıyoruzBende de durum böyle siz söyleyince bakayım dedim.. Bende de %88 yazması gerekiyor, cihazın başka bir hesabı yoksa kendine göre![]()
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.