- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Şuan beta romlar zaten stabil ve akıcıDeneyen olursa 'gercekten' stabil ve akıcı mı söylesin boşuna yüklemeyelim.
Şuan beta romlar zaten stabil ve akıcıDeneyen olursa 'gercekten' stabil ve akıcı mı söylesin boşuna yüklemeyelim.
Deneyen olursa 'gercekten' stabil ve akıcı mı söylesin boşuna yüklemeyelim.
O ayarlardan değiştiriliyor hocam.Ayarlar/Ekran/Kontrol merkezi& durum çubuğu yeni tip kontrol merkezini açınBildirim panelini eski surumle degistirmisler. Miui 11 bildirim paneli gelmis
Teşekkürler hocam farketmemiştimO ayarlardan değiştiriliyor hocam.Ayarlar/Ekran/Kontrol merkezi& durum çubuğu yeni tip kontrol merkezini açın
Sana sormadım say güzel kardeşim. Akıcılık ne demek aynı şeyi anlamıyoruz demek kiŞuan beta romlar zaten stabil ve akıcı
Ben anlıyorumda siz beta romdan ne bekliyorsunuz cihaz uçsunmu istiyorsunuz anlamadim ki StreX Hocamada sorabilirsiniz eğer bana inanmıyorsanızSana sormadım say güzel kardeşim. Akıcılık ne demek aynı şeyi anlamıyoruz demek ki
Sorunuz kurabilirsiniz hocamGüncellemede sorun yok demi beyler? Kurayım mı?
20.3.26 BETA romu kullanıyorum ve gayet akıcı. Uçuyor. Miui 12 ne zaman o forma gelir diye bekliyorum. Neyse kendim kurup bakayimBen anlıyorumda siz beta romdan ne bekliyorsunuz cihaz uçsunmu istiyorsunuz anlamadim ki StreX Hocamada sorabilirsiniz eğer bana inanmıyorsanız