- Adım
- İbrahimcan
- Cihazım
- REDMİ NOTE 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 63
11.0.7.0 redmi note 8 dün kurdumhangi surum ?
11.0.7.0 redmi note 8 dün kurdumhangi surum ?
Üstünede ryzen kernel kurun tmmdır pil süresi iyleşecek11.0.7.0 redmi note 8 dün kurdum
Bu bilsem ne oldugunuÜstünede ryzen kernel kurun tmmdır pil süresi iyleşecek
Ryzen kernel konusu var hocam ordan kerneli indirin twrpden kurunBu bilsem ne oldugunu
Cihazdan cihaza farketmez dimiRyzen kernel konusu var hocam ordan kerneli indirin twrpden kurun
Redmi note 8 için hocam diğer cihazların kernellerini hiç bir zaman denemeyin sonuç kötü olurCihazdan cihaza farketmez dimi
Sadece karnel i flashlayacagim dimi orda yazıyor ama pek anlamadım sonra keyfime bakacağımRedmi note 8 için hocam diğer cihazların kernellerini hiç bir zaman denemeyin sonuç kötü olur
aynen oyle hocam ama boot ve dtbo yedegi almayi unutmayin twrpden (backup kisminda)Sadece karnel i flashlayacagim dimi orda yazıyor ama pek anlamadım sonra keyfime bakacağım
Hocam bu yedekleri geri Yüklediğim zaman cihaz açıldı açılmasına ancak WiFi uçmuştu, kernel yüklemek yada rom atmaktan başka çözüm yolu kalmıyor sanırım.aynen oyle hocam ama boot ve dtbo yedegi almayi unutmayin twrpden (backup kisminda)
hocam çok teşekkürler orange fox tan flashladım yedek aldım ve telefon açıldı olmuşmuduraynen oyle hocam ama boot ve dtbo yedegi almayi unutmayin twrpden (backup kisminda)