- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
peki hali hazırda kurduğum modüller hep silinecek mi
Bilmiyorum
1.)Kasma donma yok pil süresi Global kadar vermiyor bazen uygulama açılmalarında takılma olabiliyorRedmi Note 8 Miui 12 Eu rom beta 20.8.6 Sorularım var
Sorularım mı cevaplarsanız Çok sevinirim
1. Herhangi bir Sıkıntı varmı kasma donma pil süresi uygulamalarda açılmama
2. romu kurunca magisk i yüklemessek twrp kalır mı
3. Android sürümü yükseleceği için Magisk 20.3 var bende 20.4 mü yüklenecek
4. Kendi sitesinden indirdiğim twrp 3.4.0.1 de sıkıntı olurmu
NOT: BL AÇIK TWRP VAR
hocam orange fox tan anlamıyorumda twrp de son sürüm sıkıntı olurmu ne gibi sıkıntılar teşekkürler1.)Kasma donma yok pil süresi Global kadar vermiyor bazen uygulama açılmalarında takılma olabiliyor
2.)Magisk yüklemesende Twrp kalır.
3.)Farketmez.
4.)OrangeFox Önerilir.
En fazla fastboot moda atar.deneyin derimhocam orange fox tan anlamıyorumda twrp de son sürüm sıkıntı olurmu ne gibi sıkıntılar teşekkürler
fastboot a atınca twrp ye girip eski romu flashlayacağım dimi acaba twrp de deneyen varmıEn fazla fastboot moda atar.deneyin derim
Android 10 güncellemesiyle twrpde sorun oluştu Magisk yüklenmiyordu yeni sürümlerde ayni sorun varmı bilgim yok ama OrangeFox sorunsuz yükledim ben tavsiye ederimfastboot a atınca twrp ye girip eski romu flashlayacağım dimi acaba twrp de deneyen varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
birde bu videonun aynısını yapayım dimi kurarken Stoya hocamın videosu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam o zaman neden twrp den anlattılar heralde denediler
ozaman hemen orange fox zaten aynı mantık dimi hocam (direk twrp den .zip flash layacağım sıkıntı olurmu orange fox kurulumu için)Android 10 güncellemesiyle twrpde sorun oluştu Magisk yüklenmiyordu yeni sürümlerde ayni sorun varmı bilgim yok ama OrangeFox sorunsuz yükledim ben tavsiye ederim