- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu normal trwp den yapınca da gitmiyor diye biliyorum ama orengefox da kalıcı olduğu söyleniyordu magisk flaş etmeye gerek yok diye hocam
Şimdi bende note 8 cihazımda kamera hatası var flaş çalışmıyor ben mi flaş ile rom atamıyorum trwp versiyonu rom var cihazı formatlayip magisk atıp mı açmak daha iyi olur yoksa normal rom kurar gibi sıfırdan trwp versiyonu kursam mı daha iyi olur IMEI gitmeyecek şekilde bu arada hocam...
MIUI 12 - [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update
Dostlarım nasil buldunuz bu haftaki sürümü? Ben sanki biraz bataryada sıkıntı yaşıyor gibiyim bir onceki surumde
forum.miuiturkiye.net
Yardım - Kamera baglanilamiyor
Merhaba arkadaşlar cihazım redmi note 8 3 gündür kameraya baglanilamiyor hatası alıyorum uygulama üzerinden sıfırlama yaptım önbellek ve verileri temizledim trwp üzerinden de cache dalgıç ard cache yaptım sonuç değişmedi güncelleme dosyası indirdim trwp versiyonu olarak 11.0.9.0 sürümünü...
forum.miuiturkiye.net
MIUI 11 - Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Merhaba, miroomdan geçtim ama pil çok az gidiyor. Miroomda da android sistemi vardı ama toplam 8 9 saat gidiyordu bunda 3 saatte 50ye iniyor neden olabilir?
forum.miuiturkiye.net
Yardım - Kamera baglanilamiyor
Merhaba arkadaşlar cihazım redmi note 8 3 gündür kameraya baglanilamiyor hatası alıyorum uygulama üzerinden sıfırlama yaptım önbellek ve verileri temizledim trwp üzerinden de cache dalgıç ard cache yaptım sonuç değişmedi güncelleme dosyası indirdim trwp versiyonu olarak 11.0.9.0 sürümünü...
forum.miuiturkiye.net
Rom - Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V11.0.5.0 PCOINXM İndirme Bağlantısı
Mas Masaüstü PC var hocam win7 32 bit bu PC ile olur mu tüm driverleri falan yüklü cihazın 64 bit olması gerek
forum.miuiturkiye.net
Rom - Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V11.0.5.0 PCOINXM İndirme Bağlantısı
Mas Masaüstü PC var hocam win7 32 bit bu PC ile olur mu tüm driverleri falan yüklü cihazın 64 bit olması gerek
forum.miuiturkiye.net
Rom - Redmi Note 8 Global Kararlı V11.0.9.0 PCOMIXM İndirme Bağlantısı
T Telefonun içinden format atarsanız IMEI gider, TWRP üzerinden format atarsanız veya rom değiştirirseniz gitmez. Mi Flash ile rom yüklerseniz de gitmez (Clean all and Lock seçeneğini seçmediğiniz sürece). Kameraya bağlanılamıyor sorunu genelde stok romda oluyor. Sonra rom değiştirseniz de...
forum.miuiturkiye.net
Forumda her şeyin anlatımı yorumu,paylaşımı kullanıcı yorumları olmasına rağmen
ısrarla aynı şeyleri soruyorsunuz?
hesabınıza uyarı puanı yüklüyorum.Devamı geldiği taktirde forumdan uzaklaştırma alacaksınız