- Adım
- Turgut
- Cihazım
- Mi 10t
- Konular
- 48
İndirdim de twrpden kuramıyorum dosyayı görmüyor telefon Saçma sapan isimli klasörler var.
TWRP şifreleme yapıyor hocam sebebi bu sd kart ile deneyin ya da farklı bir twrp kurun şifreleme format data yapınca gidecektir.İndirdim de twrpden kuramıyorum dosyayı görmüyor telefon Saçma sapan isimli klasörler var.
Peki normal kullanım da wp insta kaç saat alırızKullanima göre değişiyor ben 10 şarda 50 dk aliyorum
0 dan 100 e kaç saat ekran süresi verir15-20 verir bence
Önceki mesajda belirttim neden ısrarla hala soruyorsunuz ?Hocam sabah gelen güncellemeye pil süresi olmaz en azından 1-2 gün lazım
Ağzına sağlık Hocam güzel açıklamışsınızÖnceki mesajda belirttim neden ısrarla hala soruyorsunuz ?
Rom çıkalı yarım gün olmadı 0-100 kimse şarj kullanmamıştır söylemiş olmamıza rağmen hala detay istiyorsunuz.
Bu kadar kesin bilgi gerekli ise kendiniz deneyip hem kendiniz bilgi sahibi olabilir hem de bizi bilgilendirebilirsiniz.
Ayrıca beta romda pil süresi aranmaz kararsızdır.1 şarjda 5 saat 1 şarj ile 10 saat götürebilir.
Pil için stabil kullanın.
Telefon artık format data istiyor. Formatsiz kaçıncı rom sayamadımAz önce denedim herhangi bir sorun olmadı bende