- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Bence hala aynı hiçbir değişiklik yokEu bakalım ne yapmış bu hafta
Bence hala aynı hiçbir değişiklik yokEu bakalım ne yapmış bu hafta
Developer olanXiaoMiToolV2 ile hangisini kurmam gerekiyor ?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben twrp ile mi Globe yükledim eu tabanlıOrangefox la yükleyin twrp Android 10 Miui 12 yi desteklemiyor
Çıktı mı yeni sürüm?Eu bakalım ne yapmış bu hafta
Aklın yolu bir, bu tecrübe önceden de defaten dile getirilmişti...Ben şunu anladım, Format data olmadan olmuyormuş. kaç kere format data'sız kurmaya çalıştım, boot bile etmemişti. Sorun yaşayanlar kesinlikle Format Data yapmaları gerekiyor. Türkçe TWRP kullananlar ise "Veriyi Biçimlendir" kısmına tıklamaları lazım. Önce Format data yapıp sonra Dahili depolama harici Wipe yaptım ve ROM'u kurdum. Şuan boot ediyor açılmasını bekliyorum.
Format data yapmadanda oluyor Dm verity flaşlayınBen şunu anladım, Format data olmadan olmuyormuş. kaç kere format data'sız kurmaya çalıştım, boot bile etmemişti. Sorun yaşayanlar kesinlikle Format Data yapmaları gerekiyor. Türkçe TWRP kullananlar ise "Veriyi Biçimlendir" kısmına tıklamaları lazım. Önce Format data yapıp sonra Dahili depolama harici Wipe yaptım ve ROM'u kurdum. Şuan boot ediyor açılmasını bekliyorum.