MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7

Ben anlatamadım galiba . Format data yapıp romu temiz flashladım. Kurulumunu da tamamladım. Tekrar twrp ye girdiğimde cz5462800 jk8248932 gbi saçma sapan bir sürü dosya var. Zaten image dosyası twrp ye atılamıyor kopyalanamaz cihazda yer yok diyor. ilk bağlandığında 45 gb boş yer gösterirken usb ile image atmaya çalıştığımda 0 mb boş yer var 218 mb dolu diyor.Bu anlattıklarıma yönelik bir çözüm görmedim zaten sormadım da.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben anlatamadım galiba . Format data yapıp romu temiz flashladım. Kurulumunu da tamamladım. Tekrar twrp ye girdiğimde cz5462800 jk8248932 gbi saçma sapan bir sürü dosya var. Zaten image dosyası twrp ye atılamıyor kopyalanamaz cihazda yer yok diyor. ilk bağlandığında 45 gb boş yer gösterirken usb ile image atmaya çalıştığımda 0 mb boş yer var 218 mb dolu diyor.Bu anlattıklarıma yönelik bir çözüm görmedim zaten sormadım da.
Eu da şifreleme yaptığı için dosyalar bu şekilde gözüküyor wipe yapmayınca geçmiyor kerneli sd karta atabilirsiniz ya da sistem dosyaları içine saklayabilirsiniz.

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Eu da şifreleme yaptığı için dosyalar bu şekilde gözüküyor wipe yapmayınca geçmiyor kerneli sd karta atabilirsiniz ya da sistem dosyaları içine saklayabilirsiniz.

Flahsladıktan sonra wipe cache/dalvik yaptım kurulum bittikten sonra tekrar twrp ye döndüğümde yine aynı dosyalar oluştu

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Flahsladıktan sonra wipe cache/dalvik yaptım kurulum bittikten sonra tekrar twrp ye döndüğümde yine aynı dosyalar oluştu
Hocam sistem şifreleme yapıyor herkeste aynı durum var sd kart şifreleme yapmıyor ya sd karta atın kerneli ya da sistem dosyalarının içine gizleyin kerneli

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Masik was here

byduke555

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi 6
Konular
19
son güncelleme xiaomi tool v2 sürümüne yüklenmişmidir acaba

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14

Üstad peki bu kerneli yüklediğiniz de ota güncellemelerde sorun olur mu haftalık? Yani normal güncellemeye devam edebilir miyiz cuma günleri

Üst Alt