- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Tamamdır kardeşim, detaylardayım sağol ...Pek tavsiye etmiyorum kalsa daha iyi olur
Tamamdır kardeşim, detaylardayım sağol ...Pek tavsiye etmiyorum kalsa daha iyi olur
Şimdi oldu gibi, sağol kardeşim. Bilahere değerlendireceğim. Animasyon hızını 0 yaptım, takılma, kasılma yokKurdunuz mu nasıl
Rica ederim biraz kullanın bakalım haftaya güncelleme ile daha iyi olacak biraz sıkıntıları var ama ben hiç kafaya takmıyorum güncelleme alacağı için animasyonları özellikleri çok güzel çok iyi bir potansiyel var ve ben bunların güncelleme ile daha da güzelleştiğini en ön koltuktan izlemek istiyorum...Şimdi oldu gibi, sağol kardeşim. Bilahere değerlendireceğim. Animasyon hızını 0 yaptım, takılma, kasılma yok
Uyumuyor musun sen hocam.Rica ederim biraz kullanın bakalım haftaya güncelleme ile daha iyi olacak biraz sıkıntıları var ama ben hiç kafaya takmıyorum güncelleme alacağı için animasyonları özellikleri çok güzel çok iyi bir potansiyel var ve ben bunların güncelleme ile daha da güzelleştiğini en ön koltuktan izlemek istiyorum...
O uyursa Ankara uyurUyumuyor musun sen hocam.
Herkese merhaba
Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom kurabılmem için ne yapmam gerekiyor ?
Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 11.5 olanı yuklu bende
20.6.17 versiyonunu kurmam için romu indirmem mi gerekiyor ?
Rica ederim hocamÇözüldü, teşekkürler