- Adım
- Anıl
- Cihazım
- Redmi Note8
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 3
EU 12.0.1 Android 11 StabilHangi stabil?
EU 12.0.1 Android 11 StabilHangi stabil?
Wipe cache, dalvik Art yaptıktan sonra romu kurabilirsiniz ancak temiz kurulum her zaman daha iyi olur ama yok uğraşmam derseniz siz bilirsiniz, karar sizin.EU 12.0.1 Android 11 Stabil
Wipe cache, dalvik Art yaptıktan sonra romu kurabilirsiniz ancak temiz kurulum her zaman daha iyi olur ama yok uğraşmam derseniz siz bilirsiniz, karar sizin.
Orada daha yeni bir sürüm yoksa son sürümdür muhtemelen.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu sürüm son sürüm müdür?
Hocam dediğiniz gibi yaptım, sürekli twrp'ye atıyor neden olabilir?Orada daha yeni bir sürüm yoksa son sürümdür muhtemelen.
Oluşabilecek sorunlardan birini yaşıyorsunuz.. Temiz kurulum yapın.. Yada direk wipe kısmından format data, yes diyerek işlemi tamamlayın.. Sonra reboot.. Cihazda ne var ne yok silinir bilginize.. Zaten temiz kurulum içinde yapacağınız işlemlerden biri, önerilir ama zorunlu değildir bazen.Hocam dediğiniz gibi yaptım, sürekli twrp'ye atıyor neden olabilir?
Son A10 güncellemesinden kastınız nedir? EU Beta son A10 mu, global son sürüm A10 mu?Son android 10 güncellemesi kullanılır mı yoksa eu stabil 12.03 mü ?