- Adım
- Ramazan
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 3
hocam geçen gun telefonum edl moda girmişti avrupa romlarini kurunca tekrar girmez değil mi ? fazla uğraşmak istemiyorum
Nerede, nasıl bir hata yaptınız da cihazı edl moda soktunuz? Hangi Romları atarken oldu mesela?hocam geçen gun telefonum edl moda girmişti avrupa romlarini kurunca tekrar girmez değil mi ? fazla uğraşmak istemiyorum
Revos ne alemde hocamStabildeyim bunun da stabilini indireceğim ve magisk uygulamaları uyumsuz imiş muhtemelen geçmem de![]()
Hangi stabil hocam? EU veya Çin Stabil diyorsan Magisk sorunsuz. Beta da sorun çıkarıyordu ama o da çoktan aşıldı. Magisk 21.1, 21.2 veya 21.3 sürümü sorunsuz çalışıyor A11 ile.Stabildeyim bunun da stabilini indireceğim ve magisk uygulamaları uyumsuz imiş muhtemelen geçmem de![]()
Vcf uzantılı rehberi bilgisayardan Gmail hesabına girerek orada ki kişilere aktaracaksınız.Arkadaşlar china romda mui optimizasyonunu kapatınca telefon çok yavaşlıyor kapatmayınca da Youtube Vanced kullanılmıyor ağa bağlanılmadı hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi akşamlar hocam vcf uzantısı olarak nasıl yedekleme yapacağız
Çin betayı mı, eu betayı mı? Malum artık konu başlığının 2 gözdesi varIndiriyorum Hayırlısıyla
Eu beta yı hocam Onu kurmak istiyorum bir yedek alayımÇin betayı mı, eu betayı mı? Malum artık konu başlığının 2 gözdesi var![]()
Çok teşekkür ederim hocamVcf uzantılı rehberi bilgisayardan Gmail hesabına girerek orada ki kişilere aktaracaksınız.
O hesabı telefonunuza tanıttığımız zaman da kişiler tel rehberinize gelecek