Hocam romu ilk kurdugumuzda gboard olmuyor çince bir klavye geliyor onu nasıl yapıyorsunuz normal keyboarda nasıl ceviriyorsunuz ?Google servislerini güncellemiyorum herhangi bir sorun teşkil etmiyor hocam
Normal gelen klavye de eng klavyeye çevrilebiliyor hocamHocam romu ilk kurdugumuzda gboard olmuyor çince bir klavye geliyor onu nasıl yapıyorsunuz normal keyboarda nasıl ceviriyorsunuz ?
Sorun zaten servisler google play değilMağaza derdi olanlar Aurora Store'u kursun. Ne Play ile uğraşıyorsunuz.Ki Çin uygulama mağazasından da Play Store'u indirebiliyorsunuz. Başka bir uygulamaya gerek yok. Google servislerine bir şey diyemem tabi.
![]()
Çin uygulama mağazasında Play Store diye arayınca çıkıyor hocam. Mi 11'e bu sayede kuruyorlar uygulamaları vs. Oradaki direkt Play Store'un apk'sı olarak görünüyor. Bir kontrol eder misiniz imkânınız varsa. Daha kolay bir şekilde hallediliyorsa herkes için güzel olur. Hatta Çin Stabil'e 11 gelince ben de geçerim belki.Sorun zaten servisler google play değil
Google'ın doğru çalışması için 10 tane apk kurmak gerekiyor.
Çin uygulama mağazasında Play Store diye arayınca çıkıyor hocam. Mi 11'e bu sayede kuruyorlar uygulamaları vs. Oradaki direkt Play Store'un apk'sı olarak görünüyor. Bir kontrol eder misiniz imkânınız varsa. Daha kolay bir şekilde hallediliyorsa herkes için güzel olur. Hatta Çin Stabil'e 11 gelince ben de geçerim belki.![]()
Pil nasıl gidiyor hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Pil nasıl gidiyor hocammağaza değil sadece Google hizmetleri lazım bana onu da anlattınız sağolun
Google play store neydi
![]()
Hintçe ama burada görünüyor hocam:Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.