MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arkadaşlar ben romu yükledim. Tekrar twrp ye gelip magisk v20.4 ü yüklemeye çalıştım. Ama sorun çıkarttı. Kurulumdan sonra redmi yazısında belli aralıklarla ekran yanıp sönmeye başladı. Siz hangi magiski, nasıl kurdunuz?
20.4 A11'de çalışmıyor. 21.2 sürümü düzgün çalışıyor.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Güç tuşuna uzun basınca çıkan güç menüsü değişmedi bende. Note 8 de yeni görseli göreceğimi ummuştum

kahrejgd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 6A/N8
Konular
8
Güç tuşuna uzun basınca çıkan güç menüsü değişmedi bende. Note 8 de yeni görseli göreceğimi ummuştum
bir önceki sürümde vardı bunda yok snrm bugda falan yoksa neden olmasın ki

bilarman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Ben fazla dayanamadım. 20.11.25 'e geri döndüm. Arada takılmalar ve restartda bekleme süresi çok fazla. A11 için biraz daha bekleyeceğim sanırım.

BayAhmetBey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AHMET YAYLA
Cihazım
REDMİNOTE 4X
Konular
0
hocam güncelleme sonrası tel açılmadı red mi ekranında kalıyo ne yapmam lazım içindekiler silinmedenn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben fazla dayanamadım. 20.11.25 'e geri döndüm. Arada takılmalar ve restartda bekleme süresi çok fazla. A11 için biraz daha bekleyeceğim sanırım.
dönerken sıfırlama oluyor mu ?

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
Benim bu işten anladığım şey Eu bu rom u yaparken kendi tabanını kullanıyor.Üzerine kendi template leri var bunları gömüyor..Diyeceksiniz bunu nasıl anladın. Sürümde belirtilen bu rom un china beta sını kurun zaten ilk kurulum ekranından itibaren çok farklı bir rom oldugunu goreceksiniz.Sanki MIUI degilde baska bir rom kullanıyorsunuz.Artık tamamen kanıya vardım ki bu rom u asıl kötüleştiren şey EU nun kendisi.
Şimdi bugun yapacağım şey China beta ya dönüp nikgapps ile gappsleri kurup , debloatları yapıp kullanmak..GoogleInstaller i kurup denedim tarih öncesi bir GooglePlay versiyonu geldi Gboard bile kuramadım. Yani diyeceğim EU rom stabil dışında sadece kendilerinin içine modül yüklediği basit bir MIUI 12 tabanı.. Kesinlikle MIUI 12.5 değil..

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bi aosp olamayız Metin hocam ama olsun :)

Benim bu işten anladığım şey Eu bu rom u yaparken kendi tabanını kullanıyor.Üzerine kendi template leri var bunları gömüyor..Diyeceksiniz bunu nasıl anladın. Sürümde belirtilen bu rom un china beta sını kurun zaten ilk kurulum ekranından itibaren çok farklı bir rom oldugunu goreceksiniz.Sanki MIUI degilde baska bir rom kullanıyorsunuz.Artık tamamen kanıya vardım ki bu rom u asıl kötüleştiren şey EU nun kendisi.
Şimdi bugun yapacağım şey China beta ya dönüp nikgapps ile gappsleri kurup , debloatları yapıp kullanmak..GoogleInstaller i kurup denedim tarih öncesi bir GooglePlay versiyonu geldi Gboard bile kuramadım. Yani diyeceğim EU rom stabil dışında sadece kendilerinin içine modül yüklediği basit bir MIUI 12 tabanı.. Kesinlikle MIUI 12.5 değil..
Ben söylüyorum hocam romu öldüren eu zaten :) En iyisi çin beta

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bi aosp olamayız Metin hocam ama olsun :)

Ben söylüyorum hocam romu öldüren eu zaten :) En iyisi çin beta
Şöyle güzel bir Çin beta kurulum rehberi yapılsa, içinde debloat yapma Google servislerini kurma vs. olsa ne güzel olur :D StreX ne dersiniz hocam?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Çin beta denediniz mi ?

Şöyle güzel bir Çin beta kurulum rehberi yapılsa, içinde debloat yapma Google servislerini kurma vs. olsa ne güzel olur :D StreX ne dersiniz hocam?
Fırsatını bulursam neden olmasın hocam.
Aslında basit,romu kuracaksınız,linkini bıraktığım servisle de google uygulamalarını.
Defalarca kez de linkini verdiğim debloat programı ile çin uygulamalarını devre dışı bırakıp tadını çıkaracaksınız...

Üst Alt