- Konular
- 0
Ben ingilizce kullanıyorum hocam. Türkçe'ye geçtim bir problem göremedim.Hocam Türkçe yüklenmiyor mu?
Yoksa tercihiniz mi böyle..
Ben ingilizce kullanıyorum hocam. Türkçe'ye geçtim bir problem göremedim.Hocam Türkçe yüklenmiyor mu?
Yoksa tercihiniz mi böyle..
Format data yaptınız mımagisk flashladim sonra dfe flashladim ama boot etmedi siz nasıl yaptınız hocam
Launcherı değiştirin sorunlu birazHocam ben DFE de flaşladım ama cihaz ilk sürümden olsa gerek çok kasıyor. İlk etapta kendi fikrim kurmaya gerek yok. Birde yanlış görmediysem MIUI 12.5 sürümüymüş bu. Bildiğiniz öyle yazıyor ve MIUI 12.5 Super Wallpaper'ları var.
Yaptım hocam format data ama bootlopa girdiFormat data yaptınız mı
Launcherı değiştirin sorunlu biraz
Miui 12.5 değil Xiaomi bütün uygulamalarını 12.5'a göre adapte etti ama Xiaomi note 8 e miui 12.5 vermedi bu sebeple her yerde miui 12.5 yazıyor
Hocam romu kurduktan sonra mi dfe flashlayacaz yoksa öncesi miHocam hatalı bir işlem var ben de öyle kullanıyorum
Tekrar deneyeyim hocamRom+magisk+dfe sonra format data bu şekilde dünden beri kullanıyorum
MİUİ Hallas ekibinin çıkardığı TWRP yüklü olanlarda mı DFE yüklemesi gerekiyor?Rom+magisk+dfe sonra format data bu şekilde dünden beri kullanıyorum
Ben de son çıkan Eu Beta yüklü iken şifreleme ve her türlü işlem sorunu vardı.(TWRP de hiç bir işlem yaptırmıyordu)Şifreleme sorunu yoksa hayır