MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Eu beta da denedim Android 11 sonuç başarılı,kesinlikle dfe flaşlayın.
Pil, akıcılık, kullanım ve sorunlar gibi konular yönünden ayrıntılı yorumyaparsanız güzel olur hocam. Şimdi değil tabi, birkaç gün kullanıp (kullanacaksanız) yorum yaparsanız daha güzel olur. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Dfe ile ilgili rehber veyahut dosya linki var mıdır hocam?
Pil, akıcılık, kullanım ve sorunlar gibi konular yönünden ayrıntılı yorumyaparsanız güzel olur hocam. Şimdi değil tabi, birkaç gün kullanıp (kullanacaksanız) yorum yaparsanız daha güzel olur. :)
Dünden beri kullanıyorum,Launcher da sorun vardı bildirdim bugün değişecek ama ben kendim harici bir launcher koydum devam ediyorum,arayüz akıcılığı fena değil,çin romu çok daha iyiydi ama eunun oturması biraz zaman alacak gibi duruyor.Ufak tefek hatalar var örneğin hava durumunun durum çubuğunda yarım gözükmesi gibi ya da gelen bildirimlerin bildirim çubuğunun ortasında gözükmesi gibi ama bunlar eu nun suçu değil çünkü aynıları çin romunda da vardı.
Ama yine de Android 11 ile gelen birkaç özelliği beğendim.Örneğin müzik dinliyorsunuz x uygulamasında ses açma tuşuna basınca sağda ses barı çıkınca solda da müzik ikonu geliyor oraya bastığınızda normal müzik ses seviyesi ile x uygulamasının ses seviyesini ayarlayabiliyorsunuz.
Önemli ve önemsiz bildirim düzenlemeleri var.
Tam ekran barı zaten geri geldi.Pil için konuşmak çok erken olur ama potansiyel vaad ediyor.Zaten eğer hatalar giderilirse Android 11 10'dan daha iyi olacak çünkü Android 10'un yapısında bulunan hatalar Android 11 ile beraber Google tarafından fixlendi.

Son düzenleme:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular