Dfe ile ilgili rehber veyahut dosya linki var mıdır hocam?
Merhaba arkadaşlar,bir süre Xiaomi çin kapalı beta cihazlara vermeyecek Android 10 projesi de kapatıldı biz de o yüzden Buse S. Yıldız hocam ile bu konuyu paylaşma ihtiyacı hissettik çünkü güncelleme gelmediği süre boyunca bu hata ile karşılaşan olacaktır. Xiaomi.Eu'nun geçtiğimiz hafta...
forum.miuiturkiye.net
Pil, akıcılık, kullanım ve sorunlar gibi konular yönünden ayrıntılı yorumyaparsanız güzel olur hocam. Şimdi değil tabi, birkaç gün kullanıp (kullanacaksanız) yorum yaparsanız daha güzel olur.
Dünden beri kullanıyorum,Launcher da sorun vardı bildirdim bugün değişecek ama ben kendim harici bir launcher koydum devam ediyorum,arayüz akıcılığı fena değil,çin romu çok daha iyiydi ama eunun oturması biraz zaman alacak gibi duruyor.Ufak tefek hatalar var örneğin hava durumunun durum çubuğunda yarım gözükmesi gibi ya da gelen bildirimlerin bildirim çubuğunun ortasında gözükmesi gibi ama bunlar eu nun suçu değil çünkü aynıları çin romunda da vardı.
Ama yine de Android 11 ile gelen birkaç özelliği beğendim.Örneğin müzik dinliyorsunuz x uygulamasında ses açma tuşuna basınca sağda ses barı çıkınca solda da müzik ikonu geliyor oraya bastığınızda normal müzik ses seviyesi ile x uygulamasının ses seviyesini ayarlayabiliyorsunuz.
Önemli ve önemsiz bildirim düzenlemeleri var.
Tam ekran barı zaten geri geldi.Pil için konuşmak çok erken olur ama potansiyel vaad ediyor.Zaten eğer hatalar giderilirse Android 11 10'dan daha iyi olacak çünkü Android 10'un yapısında bulunan hatalar Android 11 ile beraber Google tarafından fixlendi.