fotoğraftaki gibi hata alıyorum hiç bir şekilde izin veremiyorum telden fotoğraf bile sildirmiyor son güncelleme sonrası, eski sürümü indirdim twrp den yüklemeyi denedim kırmızı yazılar error falan verdi,
bir kaç sürüm eski halini nasıl yükleyebilirim?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiç bir şekilde eski versiyonu yükleyemiyorum sorun nedir ?
hocam adımları dikkatli şekilde yapın. sonra dediğiniz zaman klasörler gelecek. Orda iş yapmak istediğiniz klasörü seçip tamam deyin. Örnek veriyorum DCIM klasörü fotoğrafların olduğu klasör. Onu seçip okey deyin sorun çözülecektir diye umuyorum.fotoğraftaki gibi hata alıyorum hiç bir şekilde izin veremiyorum telden fotoğraf bile sildirmiyor son güncelleme sonrası, eski sürümü indirdim twrp den yüklemeyi denedim kırmızı yazılar error falan verdi,
bir kaç sürüm eski halini nasıl yükleyebilirim?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiç bir şekilde eski versiyonu yükleyemiyorum sorun nedir ?
eski sürüme nasıl dönersin gerekli konuları incelersiniz hocam tam bilgim yok. Ancak dediğim yöntemle bu sd kart işini çözmüştüm ben biraz kurcalayın derim.yok maalesef izin vermiyor esti kartı çıkart dediğim de müdahale ettiriyor hadi bunu geçtim,
eski süreme nasıl dönebilirim ?
2-3 gün sonra yayınlıyor MiGlobe. Bazen de hemen bir sonraki gün.Mi Globe de aynı gün yayınlıyor mu acaba
Redmi Note 8'in almadığı bir güncellemeyi neden note 8 konusunda paylaşıyorsunuz ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryeni sürüm hazırlığı. 20.12.28 - 20.12.29