MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Hocam Diğer romlarda hep bir eksik var
Eu'da Aosp ye göre yavaş ama diğer istediğim özellikler olduğu için kürkçü dükkanım da orası Daima olsun varolsun tabi :)
Zamanında o romlar için çakma dememin sebebi de bu idi. Kullananlara saygım sonsuz ama, benim gözümde hala çakma o romlar, nitekim bizim alet için yapılmamış olan romlar, bir gün gelir makineyi tırmalar hi~~ giggle~~

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Zamanında o romlar için çakma dememin sebebi de bu idi. Kullananlara saygım sonsuz ama, benim gözümde hala çakma o romlar, nitekim bizim alet için yapılmamış olan romlar, bir gün gelir makineyi tırmalar hi~~ giggle~~
Hocam öyle haklısınız tabi de bizim cihaz için yapılan romun kaçından hayır geliyor
Global romları siz bizden çok kullandınız çok güzel sürümleri var birçoğu da kullanılacak gibi değil maalesef
Bence bu iş tamamen beklentileri karşılamayla alakalı
Benim için Ön Planda Güncellik,Widevine L1 ve de tam ekran hareketleri var ondan sonra da akıcılık ve pil
Sizde ise bu daha farklı
başkasında ise çok daha farklı beklentiler var
Forumda mesela kilidini açmadan aylardır Miui 12 bekleyen bir dünya kullanıcı var hiç tecrübe dahi etmemiş başkasında dahi görmemiş :)

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Bana ziyadesiyle yetiyor şu anki romum. Maceraya gerek yok.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bana ziyadesiyle yetiyor şu anki romum. Maceraya gerek yok.
Miui 13 ile Beta testerlığına başvurup Gecelik china beta kullanmayı düşünüyorum yer açılırsa tester başvurunda biz yola devam haha--

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Bir de şu var:
Farzedelim bizim makinenin orjinal romu herhangi bir aosp veya ne bileyim "x" romu. Deseler ki: yav Miui nin bir romu var bu makine için ancak, yüz tanıma özelliği yok, bluetooth sıkıntısı var, çağrı kayıt özelliği yok, gps ve wlan sinyali zayıf, bir kaç da küçük bugları var romun, ama çok akışkan ve şu anki roma göre 1 saat fazla ekran süresi var, dener misiniz deseler eminim ki herkez kazan kaldırır, Aosp romu ya da o "x" romu kullanmaya devam ederler. Dejavu :)

Son düzenleme:

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Hocam valla makineyi tırmalamaz bence, bir sorun yarattığını görmedim aosp romların :) Ama, xiaomi bugui'den daha iyi oldukları çok aşikar bence :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam valla makineyi tırmalamaz bence, bir sorun yarattığını görmedim aosp romların :) Ama, xiaomi bugui'den daha iyi oldukları çok aşikar bence :))
Xiaomi miui13 ile bütün lagları, sorunları kasmaları çözerse aosp romları belki geçebilir o da belki işte.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Ben burdayım ...

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Batarya performansı ikisinde de hemen hemen aynı. Ancak özelleştirme ve ek özelliklerle Eu bir adım önde bana göre...

aergun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
strex hocam bir sorum olacak size.Bu 02.12.2020 sürümü sanırım biraz sorunlu.25.11. sürümü en çok memnun kaldığım sürümdü.Genelde ota dan güncelleme yapıyorum.25.11 sürümünü TWRP den format datasız yaparsam verilerim gider mi?Her şeyi yeni baştan yedekleyip kurmak istemiyorum.

Üst Alt