Hani haziran sonu gibi gelecektiAğustos gibi gelmesini bekliyoruz
Bence bekleme ümidini bırakalım.gelirse iyidir gelmezse MIUI kaybederHani haziran sonu gibi gelecekti
Xioami, beta olarak bizim cihaza MIUI 12 de Android 10 da vermedi henüz. Ne zaman Çin betası çıkarsa, birkaç gün sonra EU Beta olarak da gelir.Hani haziran sonu gibi gelecekti
Zaten olayın ilk saçmalığı da zaten şu ilk olarak Redmi note 7 ve Redmi note 7 pro serisine ilk olarak vermeleri ise ayrı bir komedi zaten biz 2.sınıf mı oluyoruz şimdi buradaBence bekleme ümidini bırakalım.gelirse iyidir gelmezse MIUI kaybeder
Redmi note 8 e kapalı beta geldimi diyorsun üstadım? şuan eu sitesindeyim bulamıyorum,linki varsa iletebilir misin?Az önce kapalı beta Miui 12 geldi
Redmi note 8 e kapalı beta geldimi diyorsun üstadım? şuan eu sitesindeyim bulamıyorum,linki varsa iletebilir misin?
teşekkür ederim üstad...MIUI 12 - [MIUI 12] [20.7.13] [CLOSED CHINA] Beta [Gecelik]
Bu versiyonlarda Google servisleri ve Türkçe dil desteği yoktur. Hatalar olabilir,muhtemel olarak wifi bluetooth gibi özellikler çalışmayabilir sistemde kararsızlıklar olabilir. Test amaçlı yükleyebilirsiniz.Günlük kullanıma pek uygun değildir. Yükleyecek arkadaşlarımız full Back-Up yapmayı...forum.miuiturkiye.net